Închide

Ce vrei să cauți?

Donez o pereche de adidași și mi-ar plăcea să faci și tu la fel

Gașca de la Sneaker Industry are o inițiativă frumoasă pe care aproape că am uitat să o promovez aici pe blog. Inițiativa respectivă are loc până pe 15 decembrie și mi-ar plăcea să luați și voi parte la ea.

Pe scurt, dacă aveți pe acasă haine sau adidași într-o stare ok pe care nu le mai purtați, trimiteți-le sau aduceți-le pe strada Horațiu, numărul 20, în sectorul 1 din București, unde au sediul oamenii de la Sneaker Industry, iar ei o să le dea mai departe către copiii cu vârste cuprinse între 2 și 18 ani de care se ocupă Asociația „Ana și Copiii” și Asociația Sansa Ta.

La schimb, pe lângă satisfacția de a face o faptă bună, gașca de la Sneaker Industry îți va da un voucher de 100 de lei valabil pe www.sneakerindustry.ro. O acțiune asemănătoare a avut loc și anul trecut și s-au strâns peste 250 de perechi de încălțăminte și peste 1000 de articole de îmbrăcăminte.

Eu am făcut o razie rapidă printre adidași și m-am decis să fericesc niște copii cu o pereche de AirForce 1 și una de Stan Smith, ca să nu se supere nici Nike, nici adidas. O să dau iama și în șifonier să văd ce țoale găsesc de dat mai departe.

Abonează-te la vlog-ul meu zilnic aici. Rămâi conectat cu ce mai scriu: Dă-mi un Like aici!

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

Adaugă comentariu