Închide

Ce vrei să cauți?

Despre emisiunile cu aplaudaci pe calculator

Dimineața, înainte să realizez că întârzii la muncă și să ies val-vârtej din casă, las televizorul să urle undeva în fundal, că e muzică, că sunt știri, că e Răzvan și Dani, nu contează. Astăzi am avut câteva zeci de secunde de atenție în plus de acordat televizorului și am aruncat un ochi mai atent la emisiunea de divertisment matinal Răzvan și Dani. După fiecare glumă, reușită sau nu, se aud niște râsete în stilul celor care semnalizau glumele din Seinfeld, Two and a Half Men etc.

 

Diferența este că dacă în serialele alea cineva pune râsetele după filmare, în postproducție cum cred că se zice, aici chiar există un tip care apasă butonul de râs agresiv, râs finuț, râs isteric după fiecare glumă aruncată pe masa emisiunii cu pricina.

 

Acu’, hai să ni-l imaginăm pe tipul ăsta: e probabil un tip grăsuț care stă la un birou cu căștile în urechi, ascultând live ce zic ăia prin studio. Stă cu o mână pe un buton mare pe care scrie râsete puternice și cu cealaltă pe râsete normale, fiind atent însă și la butonul de aplauze. Își urăște job-ul și visează să ajungă la butoanele de lumini la un moment dat. Îi place să se laude la bere că lucrează cu Răzvan, Dani și asistenta lor țâțoasă. Chiar mai înflorește zicându-le că într-o zi a intrat peste ea în cabină când se îmbrăca și că ea îl bagă în seamă de atunci. Din păcate pentru el, i-a intrat în reflex job-ul atât de rău încât când aude un banc bun începe și dă haotic din mâini, căutând butonul de râsete puternice.

 

Acu’.. eu doar mă amuz oleacă și atât. Chiar nu judec producătorii emisiunii că au ales să folosească metoda aplaudacului de calculator… este mai ieftină, eficientă (să fim serioși.. cine poate aplauda și râde la glumele lui Răzvan și Dani la ora 8 dimineața?) și chiar și curată (vă dați seama cum ar arăta veceu studioului de la Piața Chibrit dacă 100 de oameni i-ar face o vizită la prima oră a dimineții?).

 

 

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

4 comentarii Adaugă comentariu

  1. Eu cred ca fac cel mai bun matinal din Romania. Nu pentru ca ar fi cei mai buni, ci pentru ca nu prea se mai investeste in divertisment. Politica e mai banoasa…

  2. Unde-s vremurile cu Teo & Mircea de pe tele7abc? Nu stiu daca o sa-i mai poata cineva egala vreodata.

  3. #3 Comentariu nou

    n dimineata aceasta chiar m-am contrazis cu cumnata mea si cu fratele meu in legatura cu asta,eu am zis ca se aude clar ca e inregistrat rasul si e identic ,aplause mai sunt si in direct se aude clar,dar rasetele in nici uin caz!ei zic ca nu am dreptate,va rog sa ma lamuriti!!!!

    • #4 Comentariu nou

      @Gabriela, mi-ar plăcea să știu sigur asta, dar până nu ajung în studioul oamenilor să văd ce și cum, nu am cum să aflu asta. Aceeași senzație am și eu, că râsul este tot timpul înregistrat iar aplauzele mai sunt live de prin studio. :D

Adaugă comentariu