Închide

Ce vrei să cauți?

Există viaţă după Bendeac…

Am găsit un video la Zoso pe blog ce mi-a dat o stare de bine.

Enjoy:

[vodpod id=Video.3405440&w=425&h=350&fv=%26rel%3D0%26border%3D0%26]

Eu oricum nu-l suport pe Bendeac, asta pentru naturaleţea lui cu care joacă rolurile de homosexual, deci nu îmi rămâne decât să mă bucur că showul tv “Mondenii” scoate faze super haioase chiar şi în lipsă individului cu chelie. :D

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

18 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  Mi l-a arătat şi mie un prieten, dar nu am suportat să mă uit la el până la sfârşit, mi se pare incredibil de plictisitor :P Plus că mie nu mi-au plăcut niciodată nici Bendeac şi nici Mondenii.

  • Nici eu nu mă uit la Mondenii sau la alt program de genul ăsta, dar cu varianta asta a melodiei “Alcoolul” chiar au reuşit-o! :)

 2. problema este alta, din punctul meu de vedere. peste tot condamna cocalarismul si prostia si exact pe alea le “promoveaza”. m-am saturat de personalul bendeac de la caransebes. sper sa gasesc filmuletul care cu adevarat e umor de calitate…(hai ca mi-am facut reclama :D )

 3. Mie nu-mi mai place Bendeac de cand si-a luat lumea-n cap. Cel mai mult m-a convins replica lui intr-o emisiune la tv pe langa ceva GREI ai actoriei, cand spunea spasit: “da, stiti cum e, noi vedetele, suntem asa mereu in centrul atentiei si femeile vor mereu sa fie in preajma ta si se dau la tine si etc” vai ce chinuit si sufocat era el de atatea admiratoare de cand este well known figure on TV!

  MODESTIE, remembeeeeerrrrr?!??!?!!

 4. Mie imi era relativ simpatic Bendeac, pare destul de ok, nu’s tocmai fana lui dar merge..in schimb nu ma uit la emisiunea lui, nu o faceam nici inainte, dar prind uneori unele faze si nu mi se par auzante deloooooc :-??

 5. #11 Comentariu nou

  Eu nu-l sufar. Pur si simplu. Impresia care mi-o face e ca el se considera mai superior si mai destept decat toti ceilalti. Era mai simpatic inainte. Acum si-a pierdut din carisma. Iar de cand s-a “cuplat” cu Alexandra Catineanu, mi-e sila. O cunosc pe ea. Nu am mari tangente cu ea, dar avem prieteni comuni, si stiu destule despre trecutul ei. Tocmai de aceea am afirmat ca mi-e sila.

 6. Mai, mie imi pare rau de Bendeac :( chiar imi placea cand era la Mondenii, cand juca alaturi de Mirela Zetza & co…acum, nu stiu… parca glumele lui chiar nu mai au aceeasi savoare, parca se repeta unele…nu-i treaba :lol:

Adaugă comentariu