Închide

Ce vrei să cauți?

Să înceapă spam-ul pe Facebook, zic!

La fel ca și opțiunea “Close friends” de a spiona îndeaproape tot ce face o persoană cu profil de Facebook prin primirea unor notificări ori de câte ori respectivul  “prieten apropiat postează ceva”, Facebook a eliberat din lesă și pe plaiurile mioritice opțiunea de a primi notificări ori de câte ori o pagină postează ceva.

Acum… nu știu cât de mulți utilizatori vor bifa opțiunea “Get Notifications” în cazul unor branduri care te anunță într-o zi de vineri că (ȘOC) “astăzi începe weekendul”, dar sunt sigur că vor fi mulți cei care se vor abona la postările paginilor de Facebook ale unor vedete, site-uri de știri și bloguri celebre (gen: Mariciu.ro).

.

În tot cazul, țineți-vă bine pentru că veți vedea în news feed-ul propiu și personal de enșpe mii de ori postări de tipul “Dacă vreți să fiți la curent cu ce ne debitează nouă mintea, bifați opțiunea “Get Notification”.. bla-bla-bla.

 

 

Cum faci să primești notificări ori de câte ori postează o pagină de Facebook:

 

 

Notificarea:

 

 

Unde te duce:

 

 

.

Sursa acestei informații prețioase este Matei Psatta, care merită link din simplul fapt că are voie și nevoie să fie bine indexat de nenea Google. :D

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

Adaugă comentariu