Închide

Ce vrei să cauți?

De ce zic eu că Facebook nu moare în viitorul apropiat

De multe ori, când vine vorba într-o discuție despre Facebook, aud replica “Lasă, bre, că nu mai trece mult timp și moare și Facebook-ul ăsta precum HI5-ul și în locul lui o să apară altă rețea socială”.

Acu’… nu-s vreun evanghelist Facebook, chiar dacă lucrez în social media, dar, frate, Facebook-ul nu se duce cu una – cu două la vale!  Singurul mod în care o altă rețea i-ar putea lua fața Facebook-ului ar fi să vină cu ceva al dracu’ de inovativ, dar după cum ați văzut și voi în cazul Instagram, Facebook stă cu ochii pe orice mișcă bine și aduce la un loc mai multă lume. Sunt convins că au un departament sănătos care monitorizează orice viitor proiect de succes.

 

Exemplu clar:

A apărut duminică un zvon conform căruia Facebook vrea să cumpere WhatsApp. Sunt convins că știți ce este WhatsApp, deci nu are rost să vă mai explic cu ce se mănâncă respectiva aplicație. Ideea e că zvonurile astea au întotdeauna un schelet de adevăr, iar scheletul în cazul ăsta este că Facebook are momentan o aplicație de Messenger care nu rupe gura târgului și care este plină de bug-uri, atât pe versiunea de mobile cât și pe cea de desktop.

Ei bine, astăzi, la fix două zile de când zvonul cu pricina a fost lansat în piață, Facebook a updatat versiunea de Messenger, aducând-o mult în zona WhatsApp-ului. Te poți loga doar cu numele și numărul de telefon. Zdrang! Toată treaba merge pe principiu: “dacă apare ceva șmecher pe piață, fie îl cumpăr, fie îi fac o clonă și îi pun numele meu”.

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

3 comentarii Adaugă comentariu

  1. Orice are un sfarsit , doar ca facebook nu are in viitorul apropiat :)
    E prea ‘dotat’

  2. Mie imi place mai mult google+

Adaugă comentariu