Închide

Ce vrei să cauți?

Când Facebook te întreabă “What’s on your mind?”, minți sau spui adevărul?

Rețelele astea sociale, care vin la pachet cu like-uri, retweet-uri și alte confirmări de tipul “sunt deștept”/“am și eu o frumusețe a mea pe acolo pe undeva”, ne-au cam luat mințile și există riscul să ne dorim obsesiv să părem altfel decât suntem în realitate. Ajungem să proiectăm, prin poze și statusuri, o viață care nu prea se aseamănă cu ce trăim de fapt, doar ca să fim în pas cu toată lumea și să nu dăm cumva senzația că trec secundele pe lângă noi degeaba.

Toată lumea “feeling blessed” pe Facebook, toată lumea trântește imediat un clip în care îl dansează pe “Happy” de și Păhărrell ar fi invidios pe atâta fericire. Și toate astea în ciuda faptului că depresiile intră zilnic peste noi în casă și fac ravagii cum fac băieții de la DNA când mai saltă câte un Sorin Ovidiu Vântu.

Suntem pe A2, băgăm poze cu bordul mașinii și autostrada șerpuită în față. Ajungem la mare, nici nu atingem nisipul bine că deja uploadăm o poză cu marea și trântim un description de genul “summer mood on”. Asta pentru că și tipa de la contabilitate o face, și o fostă colegă din liceu o face, toată lumea o face. Ignorând faptul că am stat juma de oră în coloană la ieșire la Cernavodă, că am leșinat de cald în mașina fără aer condiționat, că nu găsim cazare și că cineva din gașcă e nemulțumit de nu știu ce chestie. În rest, totul e ok.

Altfel, uitați-vă la clipul de mai jos:

 

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

2 comentarii Adaugă comentariu

Adaugă comentariu