Trebuie să recunosc că am pierdut contactul cu fotbalul românesc în ultimul timp şi nu mai ştiu pe unde activează şi apără Dani Coman, dar zilele trecute mi-a atras atenţia o conferinţă de presă în care el urma să facă un anunţ extrem de important.. Iar anunțul a venit cu viteza cu care circulă un copil de bani gata pe A2: devine antrenor la FC Freshness.

 

De fapt, totul este o campanie frumos coafată a celor de la Head & Shoulders, care vor să aducă în lumea fotbalului românesc o echipă fresh, “un suflu nou”.

 

Ieri dimineață, pe o vreme fresh cu numai pe timp de iarnă găsești, am fost invitat su joc sub tricoul FC Freshness alături de mai mulți camarazi din blogosferă. Ne-am împărțit în două echipe de opt jucători și am trântit un fotbal de toată frumusețea. Nu știu cine a făcut loturile, dar le-a făcut atât de echilibrate încât la fluierul de final al arbitrului (improvizat) tabela mentală afișa scorul de 10 – 10.

 

sursă foto

 

Aștept cu interes să văd ce se va întâmpla mai departe cu campania celor de la Head & Shoulders și care va fi obiectivul echipei F.C. Freshness pe viitor, asta pentru că pe cel de ieri (de a ne scoate la o gură de fotbal fresh) și l-a îndeplinit cu succes.

 

Mulțumesc, 2activePR, pentru invitație!

 

Au mai scris despre campanie și eveniment: Mircea Meșter, Andrei Cismaru, Alex Tunaru, Cezar Vasile, Toma Nicolau, Alin Pandaru, Bogdan Dăscălescu și George Toma (de la care am furat lista asta :))

 

7 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1

    ba, ce m-ai speriat! cand am vazut clipul am crezut ca dansezi cu aia in prosop!… pfiuuu!!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.