Închide

Ce vrei să cauți?

Fetișuri 2.0 pe plajă

Cu fruntea transpirată, un sfert de la căldură, trei sferturi de la acțiunea pe care o pune la cale, tânărul fotograf amator scotocește în geanta de plajă după telefonul său de ultimă generație.

 

Pupilele îi sunt dilatate de parcă tocmai ce s-a împrietenit bong-ul, mâinile-i sunt transpirate de parcă tocmai a votat la referendum, inima-i bate de parcă Catrinel Menghia i-a cerut numărul de telefon.

 

Găsește telefonul într-un final, îl scoate, deschide aplicația camerei foto și aruncă un ochi după soția sa, proaspăt plecată de lângă el. Cu mână tremurândă îl fixează pe o tânără ce tocmai și-a dat sutienul jos, tocmai ca soarele să îi atingă și zonele care i-au atras atenția curajosului nostru personaj principal.

 

Prima poză iese neclară tocmai din cauza emoțiilor, dar a doua, grație telefonului de ultimă generație, prinde tot ce era de prins. Cu un zâmbet pervers în colțul gurii, personajul nostru trece poza pintr-un filtru Instagram și o lansează pe rețelele sociale. Este mulțumit. A suprins o poză care face cât o mie de cuvinte onaniene.

 

Un articol dedicat tuturor băieților care nu sunt în stare să lege două cuvinte când vine vorba de făcut conversație cu o femeie, dar care vânează curajos, cu aparatul foto, sânii dezgoliți ai litoralului românesc. ;)

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

6 comentarii Adaugă comentariu

 1. Să înţeleg că cineva ţi-a pozat vreo prietenă şi de-aia eşti aşa pornit?
  Ştii ce zice Google despre cei care se plâng că apar în diferite ipostaze neplăcute pe StreetView? Zice că dacă nu vrei să se afle ceva, ar fi bine să nu faci acel ceva. Pam-pam!

  • #2 Comentariu nou

   Eram sigur că o să apară vreunul ca tine care să o bage pe aia cu pozatul vreunei prietene dintr-ale mele… Nu, bre, nu este cazul când vine vorba de “prietenele mele”.

   Totul a venit de la o poză de pe un blog. Mi s-a părut de prost gust. ;)

   De acord cu partea “dacă nu vrei să se afle ceva, ar fi bine să nu faci acel ceva”.

  • În cazul ăsta, corect ar fi fost să precizezi sursa de inspiraţie. Altfel nu mă poţi judeca pentru că am înţeles greşit ceea ce ai gândit tu.

   …doar o idee.

  • #4 Comentariu nou

   Având în vedere că sunt foarte mulți tipi care fac asta și pe Twitter, am zis să o dau la modul general. :)

  • Păi da, dar… vezi tu… TEORETIC te citeşte şi lume care nu are treabă cu 2.0.

 2. #6 Comentariu nou

  Șerban, bun, în cazul ăsta, mă bucur că ai comentat și că astfel am lămurit publicul larg. :))

Adaugă comentariu