Închide

Ce vrei să cauți?

Fiți atenți de unde vă luați parfumurile

Ieri, am dat o tură consumeristă prin Fashion Outlet din Militari, în speranța că o să găsesc la Adidas ceva pentru colecția mea serioasă de încălțări. Nu am găsit nimic acolo, dar am fost cât pe-aici să îmi trădez brandul de suflet pentru niște AIR Max-uri la 280 de lei.

 

În drumul spre ieșirea din Outlet, mi-a fost atrasă atenția de o mare de oameni care se agita la raftul de parfumuri dintr-un magazin care la prima vedere vindea pantofi și rochii.

 

Instinctul de turmă și datul din coate m-au propulsat în fața raftului, ca să văd și eu minunea parfumurilor la preț redus. Într-adevăr, prețurile erau cu 50-100 de lei mai mici decât la Sephora, dar și sticluțele respectivelor parfumuri erau de o calitate îndoielnică.. care aducea mai mult cu imitațiile din târgul Vitan.

 

Nu știu dacă toate parfumurile care se aflau la raft erau imitații, dar sunt sigur că Bvlgari-ul Omnia pe care am pus mâna era o făcătură.

 

Am scris articolul ăsta pentru că știu că de sărbători mulți dintre voi vă gândiți să cumpărați un parfum (fie pentru voi – fie pentru cineva drag) și ar fi păcat să cădeți în plasa celor care vă momesc cu prețuri mai mici și vă pun în sacoșă un produs care nu este original. Chiar astăzi am văzut la muncă un nene care le vindea parfumuri colegilor mei. Nu știu dacă erau originale sau nu, dar prefer să dau cu 50 de lei mai mult decât să îmi iau țeapă.

.

Aveam acum câțiva ani o sursă sigură de unde îmi luam la preț bun parfumuri originale. Era un stand în Complexul H din Herăstrău, dar din păcate, nu știu dacă firma respectivă mai activează acolo. Cred că îi fac o vizită zilele astea și vă anunț și pe voi dacă mai e și cu ce prețuri iese în față.

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

3 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Eu imi cumpar parfumurile doar de pe aoro.ro. Nu am avut niciodata probleme.

  2. #3 Comentariu nou

    @florina Nu ai avut nici o problema cu aoro ? Eu tot ce am comandat la ei au fost numai fake-uri ordinare. Am cautat pe net si am gasit un magazin http://www.youparfum.ro pe care il recomand tuturor. Nu am avut nici o problema si sunt foarte multumita de ei.

Adaugă comentariu