Închide

Ce vrei să cauți?

Frizeriţa cu pantofi cu toc…

Zilele trecute am făcut o vizită la frizerie. Evident, am stat la o coadă de toată frumuseţea, asta pentru că, cum bine ştim, de Paşte se taie mielul şi se tunde.. românul.


Toată acţiunea nu merita menţionată pe blog dacă nu se întâmplă o “fază bună de comentat“.

 

Deci cum ziceam, stăteam la coadă şi la un moment dat, un individ mic şi chelios, la vreo cincizeci de ani, a intrat în frizerie. Cu un aer de admnistrator de bloc a început să o chestioneze, în şoaptă, pe “şefa de salon”.

 

Din câte am înţeles eu, omu’ era foarte supărat că una dintre frizeriţe avea… pantofi cu toc.

 

Pe moment nu mi-a venit să cred ce auzeam, dar după ce m-am uitat mai bine şi le-am pus cap la cap, cu talentul unui abonat la serialul “The Mentalist”, lucrurile căpătau o logică.


Toate frizeriţele erau încălţate cu balerini, lucru normal având în vedere că tipele stau în picioare destule ore pe zi, iar frizeriţa încălţată cu pantofi cu toc era “ceva ieşit din tipar“.

 

Dar totuşi, cine era individul care deja începuse să strige în gura mare “Nu mă interesează domnule, eu o vreau descălţată!” ?!?


Am aflat ulterior, după ce a părăsit încăperea, că respectivul domn este vecinul de la etajul I, de deasupra frizeriei, care în fiecare zi la ora 13:00 are.. oră de somn, iar tocurile duduiţei respective îl deranjau şi nu putea să doarmă.

 

Din câte am înţeles, el chiar are şi o convenţie cu patronul salonului privind încălţămintea angajatelor, convenţie care fusese încălcată flagrant de frizeriţa cu pantofi cu toc.

 

Nu-i aşa că “grădina Domnului” este destul de mare? :)

 

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

9 comentarii Adaugă comentariu

 1. Este imensa chiar :) He he:D

 2. #3 Comentariu nou

  hahahahah, n-ai cuuummm :)))))))

 3. Sarbatori pascale pline de lumina si pace in suflet. >:D<
  PS: nu sunt priceput la urari -_-
  PPS: congrats pt noul domeniu :D

 4. si sa sti ca multi sar gardul cand e poarta deschisa:))

 5. Chiar că e ceva nemaiauzit. :lol:

Adaugă comentariu