Închide

Ce vrei să cauți?

Fuego s-a degizat în ofițer SMURD pentru câteva aplauze

Mai mulţi cântăreţi, printre care și cântărețul de muzică de împodobit bradul: Fuego, după ce au văzut la televizor că protestatarii din piața Universității aplaudă de fiecare dată când trece un echipaj SMURD prin zonă, au hotărât să se deghizeze în ofițeri SMURD și să meargă în centrul Capitalei la cerșit de aplauze.

 

După ce a fost surprins în mulțime, de către un reprezentant Mariciu.ro, și luat la rost, Fuego a recunoscut că dorul de aplauzele de altă dată l-a înnebunit și că se gândește serios să renunțe la nișa care, în primă fază l-a adus pe buzele românilor. Principalele probleme cu care se confruntă câtărețul sunt:

 

• Trecerea în neființă a segmentului de piață pe care acesta îl targetează în piesele sale.

 

Monopolul axei “Ștefan Bănică Jr. – Ștefan Hrușcă” asupra concertelor de Crăciun.

 

Toată comunitatea de muzică populară l-a marginalizat de când a auzit că acesta este dur și crud cu mama sa, punând-o să împodobească singură, an de an, bradul.

 

Faptul că nu știe să danseze. Pentru o resuscitare a imaginii în cadrul emisiunii “Dansez pentru tine“, ProTv-ul are niște condiții contractuale care îl sperie, el fiind o fire mai sensibilă.

 

 

Acest articol este un pamflet şi trebuie “digerat” ca atare! Să nu vă aud protestând! Da?!?

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. Fac greva!

  2. #2 Comentariu nou

    Ma mir cum de nu va este rusine sa va legati de artisti valorosi ale tarii, Fuego este omul si artistul care are ceva de spus in muzica romaneasca…..Pacat, mare pacat ca nu va potoliti…..Lasati fratilor sa-si faca acest om deosebit meseria cu profesionalism, asa cum a facut-o de fiecare data!!! Paul te iubim!!!

Adaugă comentariu