Închide

Ce vrei să cauți?

Despre gagicile care postează pe Facebook doar poze cu ele

Era încă o noapte lipsită de planuri. Iubi era la fotbal, prietenele ei aveau alte acțiuni “antreprenoriale” de întreprins, pasând pentru a doua zi apa plată de pe Decebal (bulevard celebru cu cafenele pentru pițipoance, pițiponci și bătrâni cu bani în cautare de pițipoance și pițiponci). Nimic spectaculos.

Stătea pe canapea, cu telecomanda sub buca stângă, 5S-ul auriu cu ștrasuri sub buca dreaptă și se uita la Capatos, ca să vadă “cât de mare este prostia în țara asta”, după cum bine exclama ea de fiecare dată când globul de cristal în care trăia era zdruncinat de vreun taximetrist care conducea violent, băiatul de la Starbucks îi zăpăcea comanda, iar vreun Dorel se străduia să o agațe cu o serie finuță de fluierături.

Într-un colț al canapelei, Facebook-ul setat în limba română bipăia din cauza unui val de mesaje de la un anume “Viktor Șef”, pe care îl adăugase ca prieten într-o noapte în care ieșise cu prietenele în Princess. Viktor nu cerea mai mult de un “:D” sau de un “aha” în conversație, de restul discuției pe chat se ocupa singur: el dădea link-uri de YouTube, tot el le comenta, el făcea glume, tot el râdea, în speranța că protagonista noastră va pune botu’ la o plimbare cu Seria lui 3, cu numere de Bulgaria.

În timpul pauzei publicitare, eroina noastră își dădu seama că și-a neglijat toată ziua cei 4999 de prieteni și 12000 de urmăritori de pe Facebook. Trage 5S-ul de sub buca dreaptă cu ajutorul ghearelor de 4 centimentri, deschide aplicația camerei foto și trântește o rafală de 15 poze cu Front Camera. După o atentă selecționare, alege poza  în care părea misterioasă și inteligentă, pentru că avea ușor ridicată una dintre sprâncenele tatuate, bagă un filtru de Facebook și o postează. Fără description/”descriere”, fără pupici. Sec, pentru toți urmăritorii ei, care erau deja mult mai liniștiți la vederea pozei cu chipul eroinei noastre.

Personajele din textul de mai sus sunt relativ fictive. Orice asemănare ar putea fi o coincidență. Ar putea fi. Dar voi chiar mai credeți în coincidențe? 

alea-alea

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

6 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Frate, eu nu sunt nici batran, nici plin de bani, dar tot ma duc pe Decebal sa agatz fetitze. Trebuie sa am un hobby si eu… :)

  2. Nu exista coincidente!

  3. #4 Comentariu nou

    Nu-s fictive, amice. Exista…. Bulinele exista ! https://www.facebook.com/anna.nina.520/photos

Adaugă comentariu