Închide

Ce vrei să cauți?

Gigi1990 (cu Merțan) vs. Gigi2012 (cu de toate)

Era 1990, România ieșea cu pași timizi, urlet victorios și ambiții mari din tabloul cenușiu al comunismului.

 

Poporul visa la blugi, Kent și filme americane. Asta în timp ce în scaunului din fața volanului țării se făceau comozi  cei care urmau a vinde bunurile țării, bunuri strânse de un popor forțat până la chin să facă asta.

 

Gigi Becali, acum politician și patron al celei mai cunoscute echipe de fotbal din România, era un tânăr cu bani, mustață freddiemercuryană și viitor frumos în față. Tocmai ce își luase un Mercedes 190 din străinătate și a zis să le facă prietenilor (care erau la fel de înstăriți ca și el) o vizită să le prezinte noua lui jucărie:

 

 

Dacă v-ați uitat atenți la filmuleț, probabil ați observat același stil pe care îl are și acum (și nu vorbesc de treningul care între timp a fost înlocuit cu un costum scump), aceeași figură de om care parcă nu înțelege multe, dar care este pregătit să se dea cu părerea despre toate, același trac atât natural în fața camerei de filmat.

 

Au trecut 22 de ani și Gigi 1990 seamănă izbitor cu Gigi 2012. Banii veniți după combinațiile cu Babiuc și Ministerul Apărării nu l-au schimbat foarte mult, poate doar l-au făcut mai experimentantat iar fața aia care parcă nu înțelege multe deja le-a cam făcut pe toate.

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

1 comentariu Adaugă comentariu

Adaugă comentariu