Uită-te la reclama asta, vorbim după:

 

Aşa. Tare faza, nu?

 

Chiar zilele trecute vorbeam cu un amic despre tipul ăsta care s-a tatuat tot corpul şi a intrat în Cartea Recordurilor. Amicul meu zicea că viaţa socială a respectivului tip s-a cam terminat din momentul “tatuării la faţă”.

 

Eu am fost puţin sceptic, la auzul acestei afirmaţii, gândindu-mă că sunt atâţia oameni în lumea asta care găsesc frumuseţea sau interesantul în orice lucru ciudat. Şi se pare că am ştiut eu ceva-ceva.

 

Tipul ăsta va mânca multă pâine de acum înainte. În ciuda faptului că a renunţat la indentitate, el şi-a creat alta. Nu va mai fi Vasile Ion (sau cum îl chema), ci “ciudatul ăla care s-a tatuat tot corpul”. Va fi chemat la tot felul de prezentări, va apărea în filme, videoclipuri, reclame etc.

 

Şi ce-i mai important în toată faza asta…. gagiul şi-a făcut damblaua. A făcut ce l-a tăiat capul şi s-a mai trezit şi cu un sac de aur la uşă.

 

 

 

Ca fapt divers, tu, dacă ai avea nevoie disperată de bani sau ţi-ai dori celebritatea foarte mult, ai fii în stare să faci asta? (Eu vă răspund sincer: NU! Cu toate că îmi plac tatuajele)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.