Închide

Ce vrei să cauți?

Grand Combo, zona de fun din mall Băneasa

simulator f1Dacă era ceva ce lipsea din Băneasa Shopping City, ca să te uite Dumnezeu cu orele acolo – ca într-un cazinou din Las Vegas, o zonă de distracție era acel lucru. Și fix asta au inaugurat în luna decembrie oamenii cu spirit antreprenorial care dețin mall-ul din Băneasa.

I se spune “Grand Combo” și este frățiorul pus pe distracție al lui Grand Cinema și al lui Grand Cosmos. Este situat la etajul trei, chiar deasupra food court-ului din mall Băneasa.

baneasa-grand-combo-biliard

Pe scurt, despre locul cu pricina, găsești acolo jucării pentru copii și oameni mari.

chestii misto grand comboDe la clasicele mese de biliard, la niște cabine (Lounge Booth-uri, ca să ne mânjim puțin tastatura de engleză) echipate cu console Xbox. De la piste de bowling, la simulatoare de Formula 1 și raliu.

Au o zonă de Shuffleboard, despre care nici nu știam cu ce se mănâncă, până nu am căutat pe tanti Wikipedia. Au chiar și o zonă de cățărări, dar care cred că este destinată mai mult copiilor.

În Grand Combo găsiți și două baruri și un restaurant cu niște hamburgeri care merg direct la suflet. Și ca să fie treaba treabă pe stil american, barmanii îți toarnă Cola în pahar cu ajutorul unui fel de “pistol”.

grand-combo-baneasa-bowling

Din câte am observat, au un fel de “separeu de fun”, cu pistă de bowling și masă de biliard, cumva tot pe stilul sălilor VIP de cinema.

Cam atât despre locul cu pricina. În ajutorul curiozității voastre, am găsit și împrumutat de pe site-ul Grand Combo lista cu prețuri, sper să vă fie de folos:

preturi grand comboDespre Grand Combo a mai scris și Subiectiv (de la care am șterpelit vreo două poze pentru articolul de față). :)

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. Eu am fost pe 11 ianuarie in Mall si am avut surprinderea sa constat ca locul de joaca de la parter era in plina demontare. Am intrebat la informatii unde pot merge cu fi-miu sa pierdem timpul, dar nu a mentionat un cuvintel despre acest spatiu.
    Multumesc pentru pont!

    • #2 Comentariu nou

      Mă bucur că am fost de folos, Dan! :D O să vă placă maxim la amândoi locul. :D

Adaugă comentariu