Închide

Ce vrei să cauți?

Cea mai grea fază la festival

De la primul Untold încoace am prins gustul festivalurilor. Încă n-am pus piciorul afară din țară la un Tomorrowland ceva, dar fac tot posibilul să ajung la cele mai mari festivaluri din spațiul carpato-danubiano-pontic.

Așa că mi-am plănuit să nu ratez prea curând vreun Untold sau Electric Castle. Neversea-ul l-am ratat pentru că s-a suprapus cu Biz SMS camp și acolo aveam un maraton serios de ediții pe care era păcat să îl întrerup.

Clar mai avem multe de anexat la dosar ca eu și Ioneasca să ne declarăm “festivalieri”, suntem încă super-amatori la sportul ăsta și în general suntem luați pe sus de agitația specifică. Suntem haotici și încercăm să ne bucurăm cât mai mult din tot ce oferă un festival atât de mare precum Untold sau Electric Castle, de la super-concerte, la mâncare, băutură și activările brandurilor.

Asta este de fapt cea mai grea fază la festival, care bate până și oboseala cu care te întorci acasă după 3-4 zile de țopăit și alergat de colo-colo: este foarte-foarte greu să te decizi la ce concerte să mergi, cu ce mâncare să îți umpli ghiozdanul și ce băutură să-ți răcorească sistemul. Plaja extrem de largă de produse oferite te ține într-o permanentă întrebare “eu ce aleg acum?”.

La asta mai adaugă și faptul că ai venit în cuplu și amândoi aveți personalități puternice asezonate cu gusturi diferite. Eu vreau burger, Ioneasca vrea salată, eu vreau la mainstage, ea vrea la o scenă mai mică cu muzică mai puțin comercială, eu la activarea unui brand, ea vrea să facem poze la standul altuia. Și tot așa până realizezi că îți dai contorul de pași peste cap. :)

Per total e marfă rău. Merită absolut să iei parte la haosul unui festival și să fii parte din el. D-asta am și scris articolul ăsta. Să vă zic că dacă nu aveți bilete și liber la Untold, eu zic că ar trebui să vă luați, chiar dacă o să ajungeți să dormiți în cort, pentru că Clujul este fully booked de luni bune. :)

Altfel, aruncați un ochi pe sketch-ul de mai jos. L-am făcut la Electric, inspirați din fapte reale și de fina observație făcut de Șurubel (1/3 din matinalul de la Virgin Radio).

Abonează-te la vlog-ul meu zilnic aici. Rămâi conectat cu ce mai scriu: Dă-mi un Like aici!

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

Adaugă comentariu