Închide

Ce vrei să cauți?

HP și Universal Music lansează HP Connected Music

(Oleacă mai jos, în acest articol, găsești un concurs)

.

Scurt și la obiect, toți utilizatorii de laptop-uri sau desktop-uri HP vor putea asculta  prin intermediul platformei HP Connected Music toată muzica din dotarea celei mai mari case de discuri din lume: Universal Music.

 

 Respectiva platformă este disponibilă pe toate jucăriile HP (de tip desktop sau laptop) cu Windows 8 și va fi gratuită timp de 90 de zile. Timp în care utilizatorii pot asculta câte piese vor urechile lor și pot downloada 10 piese în fiecare lună.

.

.

Și dacă tot veni vorba de muzică, am de dat (de la mine pentru voi, fără număăăr) patru albume din portofoliul casei de discuri menționată mai sus: The Black Eyed Peas – The Beginning, Lady Gaga – Born This Way, Rihanna – Talk that talk, No Doubt – Push and Shove.

.

.

Am patru întrebări pentru voi, câte o întrebare pentru fiecare album (puteți răspunde la toate), iar răspunsul pe care îl consider eu cel mai bun (după niște criterii clar caterinco-subiective) primește albumul din dreptul întrebării.

.

Album Rihanna: Dacă ai fi naș pe tren, ce nume de cod ți-ai pune?

.

Album The Black Eyed Peas:  Cine crezi că este în spatele mafiei concertelor de Crăciun?


Album Lady Gaga:  Dacă Lady Gaga și-ar face o companie de mezeluri sau o măcelărie, ce nume i s-ar potrivi?

.

Album No Doubt: Care este primul artist român care ar trebui să își filmeze un videoclip la groapa de gunoi Glina? Și de ce? :)

 .

UPDATE: Cu întârzierea clasică mie, am ales câștigătorii CD-urilor.

.

Album Rihanna: Loredana

Album The Back Eyed Peas: Laurențiu Buică

Album Lady Gaga: Sandra

Album No Doubt: Dan Pandrea

.

Felicitări! :) Vă abordez eu cumva ca să vedem cum intrați în posesia CD-urilor. :D

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

6 comentarii Adaugă comentariu

 1. În spatele mafiei concertelor de Crăciun stă Conect-R, care fie vară, fie iarnă, bine – în tot timpul anului ne demonstrează că el nu doarme. Și se pare că și artiștii “români” consacrați au luat un exemplu bun de la el și ies de sub valul de promoroacă să împartă bucuria că ei nu dorm pe ritmuri de: #lacerereapublicului, #ler și #miliardelemeledefani-#fuego.

  Apropo, ai văzut că la Sala Palatului, peste toate afișele cu concerte e lipit subtil un votați PRM, în afara celor cu Bănică și #Ler?

 2. 1. Chris Brown & Diamonds
  2. Gangnam style, A se tu pego si inca unul. dar nu-l spun, ca are ochi peste tot:))
  3. S.C LittleMonsters S.R.L
  4. Ce intrebare grea, off! Si pentru ca este grea, n-am sa raspund:D

 3. As putea sa ii propun chiar eu afacerea asta lui Lady Gaga si sa iti dau si tie o parte din profit ca mi-ai lansat provocarea. Am nevoie de brainstorming cu multi fani Gaga, poate un brainstorming pe littlemonsters.com. Revin! :)

  Am revenit. Macelaria lui Gaga se va numi ”Carnea il face pe om” – si va avea si un serviciu de croitorie pentru clientii fideli. La 10 kg de carne cumparata primesti o tinuta de sezon by Lady Gaga.

 4. #4 Comentariu nou

  Album Rihanna:buna seara prieteni calatori, ma numesc Cristi si trenul asta are naaaaaaaaaaaaaaaas!

 5. Pff… videoclip la groapa de gunoi de la Glina. Daca as zice Madalin Voicu (canta si el chiar bine) mi-ar sari toate ONG-urile in cap :))

  Dar cum trebuie sa las un nume valabil, m-as orienta catre autorii cantecelor de campanii electorale. Motivul se subintelege.

Adaugă comentariu