Închide

Ce vrei să cauți?

În Egipt miroase a LIBERTATE

În opinia mea nu contează cine este în spatele revoluţiei din Egipt cu adevărat sau ce “interese internaţionale” sunt acolo atâta timp cât poporul egiptean va reuşi să obţină cât mai mult din această revoluţie.

Am găsit un filmuleţ cu revoluţia din Egipt care sincer m-a electrocutat oleacă, aruncă un ochi şi tu:

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

7 comentarii Adaugă comentariu

  1. Încep să cred că la noi a fost bătaie cu beţe…

  2. chiar daca spui ca nu conteaza care sunt interesele din spatele revoltei din egipt, dupa umila-mi parere este vorba de o extraordinara campanie de manipulare a maselor, este vorba de singura metoda prin care turismul grec putea sa isi revina, iar in ceea ce priveste maniera in care poporul roman si-a impuscat conducatorul, poate urmatoarele generatii vor afla ce a fost cu adevarat acolo, si poate peste 2 generatii vor sti si egiptenii pentru ce au iesit in strada . Materialul video, subiectiv cum este el a fost montat in asa maniera incat sa iti miste oarecare sentimente, materialul este facut in asa fel incat sa trezeasca dorinta de libertate din sufletul oricarui om ingradit de un sistem sau altul. Si subliniez este doar o parere a unui om neavizat!

    • @Gabi, sunt total de acord că filmuleţul este montat cu cap cum pun pariu că există şi filmuleţe care condamnă revoluţia. Eu zic doar că egiptenii au o şansă ca după revoluţia asta să le fie mai bine dacă ştiu ce să facă cu ea.

  3. de acord cu Mariciu, oricat de naiv ar suna, s-ar putea ca pentru multi oameni sa fie mai bine, ori asta conteaza mai mult. legat de turism, avand in vedere ca turistii oricum nu ieseau decat insotiti de armata, dupa ce se linistesc isi revin imediat, ca au cu ce

    @ Andrei, in 89 au murit catvea mii de oameni in Bucuresti, alte cateva mii in Timisoara si niste sute prin restu tarii. Iliescu o sa zica mereu altceva. asa ca bataie cu bete cre ca vrei tu in gura

  4. popor unit, un respecta orele de greva ca la noi:))

Adaugă comentariu