Închide

Ce vrei să cauți?

(P) Începi bine anul cu oferta asta Vodafone la Samsung S9 (PONT + CONCURS)

Înainte de toate, zic să încep articolul cu pontul:

Pentru că știe că altfel începi anul cu un telefon nou în buzunar, Vodafone are între între 15 și 31 ianuarie o campanie serioasă cu reduceri la smartphone-uri. O găsiți aici.

Partea interesantă a poveștii cu telefoane la reducere este că în perioada 23-27 ianuarie, timp de cinci zile, Vodafone va introduce câte un telefon nou în ofertă, exclusiv în zilele respective.


Dacă ieri telefonul vedetă a fost Huawei Mate 20 Pro la un preț de 169,99 euro, redus de la 729,99 euro (dacă era luat cu un abonament Super RED 16) astăzi avem altă “jucărie smartphonică” la un preț excelent:

Samsung Galaxy S9 64GB la 174,99 euro, la abonamentul Super RED 16, redus de la 544,99 euro.

Jucăria asta are câteva chestii care m-au pus până și pe mine, utilizator înrăit de iOS, pe gânduri la momentul apariției. Asta pentru că are acel super-slow-motion video pe bază de 960 de cadre pe secundă cu care aș face câteva cadre drăguțe pentru vlog. În plus camera se descurcă excelent în low-light și știți că sunt pasăre de noapte la bază. :))

CONCURS:

Pentru că Vodafone mai are încă trei telefoane surpriză la ofertă, ale căror nume și prețuri vor apărea mâine, poimâine și duminică, vă invit să ghiciți în comentarii la postarea asta de pe Facebook ce telefon vor anunța mâine, iar unul dintre voi va primi prin tragere la sorți un voucher de 100 de euro valabil în magazinul online Vodafone. Numele și prețul smartphone-ului le veți afla mâine în jurul orei 10:00 la camaradul meu de tastatură, nwradu.ro.

Spor la ghicit și la profitat de ofertele celor de la Vodafone! :D

 

P.S. Regulamentul concursului îl găsiți aici.

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

Adaugă comentariu