Închide

Ce vrei să cauți?

Un motiv să am încredere în generația tânără

 

 

Jur că nu fac bășcălie în titlu! În momentul în care am văzut anunțul ăsta am simțit  o bucurie imensă în suflet. Chiar dacă sunt intoxicați cu zeci de rahaturi de tip Lala Band, câțiva puștani din ziua de azi dau dovadă de creativitate pură când vine vorba de a-și salva curul într-o situație grea. Faza următoare îmi aduce aminte de alte câteva scheme asemănătoare pe care le făceau cei din generația mea ca să scape de tortura parentală “post-ședința cu părinții”. 

.

Nu știu sigur dacă este pe bune sau nu, eu tind să cred că da (știți că eu nu le halesc ca pelicanul), dar un puști a postat pe forumul Computer Games că vrea să angajeze un nene de minim 30 de ani, maxim 50,  care să meargă la școală, la ședința cu părinții și să se dea drept unchiul lui. Pentru o oră de stat la ședința cu părinții, respectivul nene ar fi fost remunerat cu 25 de lei.

.

.

Cel mai probabil faza asta va ajunge știre și pe ProTv, iar acțiunea puștiului va fi desconspirată, dar un lucru e clar, m-am liniștit! Mai avem o șansă! :)

.

link văzut la Costin

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

Adaugă comentariu