Închide

Ce vrei să cauți?

Înmulțirea cu gust

M-a pălit astăzi o idee de tip poantă despre cum ar fi fost dacă noi, oamenii, nu ne înmulțeam prin procedeul binecunoscut și exploatat în advertising, filme, muzică etc.-etc.  Mai exact, mă gândeam cum ar fi fost să ne înmulțim dacă mâncam unul după altul, iar sexul să rămână doar pentru plăcere, nu și pentru procreare.

.

Cel mai probabil, nebunia asta mi-a fost aruncată de subconștient în ochi după ce am văzut, aseară, un episod din The Big Bang Theory (un serial-comedie pe care vi-l recomand și vouă, în caz că nu l-ați văzut și sunteți la zi cu el) în care doi “geekși” credeau despre al treilea că singura modalitate ca el să se reproducă este să mănânce mai mult decât poate duce și să se dividă, prin mitoză, în două persoane.

.

Revenind la ideea mea, mă gândeam cum s-ar desfășura “acea” discuție între copil și mamă, “mami, eu cum am venit pe lume?”.

.

Discuție în care mamica ar fi tras adânc aer în piept și să i-ar fi răspuns copilașului cu ochi mari și curioși:

.

“Puiule, știi… mami și tati se aflau la shaormerie, iar tati și-a luat o shaorma mare (#cudetoate) pe care o lăuda încontinuu cât de bună este. Ei bine, mami nu s-a putut abține și a luat o gură maaaare din shaorma lui tati, mânjindu-se astfel pe toată fața, de shaorma lui tati. La fix nouă luni de la acel moment, ai apărut tu, puiule, pe lume!”

.

sursă foto

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. Nu le ai frate nici tu pe toate :))

Adaugă comentariu