Închide

Ce vrei să cauți?

Teoria Conspirației: funcționarii publici și câinii comunitari

Un inspector de la Direcția Finanțe Publice Dolj a mușcat un patron de firmă, dar dacă vă dați un pas în spate, veți reuși să vedeți tot tabloul conspirativ.

Executare silită cu muşcături. Un om de afaceri susţine că a fost muşcat de un funcţionar public. El spune că în timpul predării unui imobil executat silit a solicitat inspectorilor fiscali să semneze şi ei toate actele întocmite. Asta l-ar fi enervat teribil pe şeful inspectorilor, care a vrut să-i smulgă actele din mână omului de afaceri. Pentru că nu a reuşit, angajatul statului l-a muşcat de antebraţ.

sursa: Digi24

În continuare vă voi explica de ce cred eu că inspectorul are o legătură strânsă cu câinii comunitari. Trebuie doar să căscăm puțin ochii: “Dovezile au fost mereu aici!”.

Câini comunitari trăiesc din ce le aruncă oamenii de mâncare. Câinii comunitari mușcă oamenii care nu sunt prietenoși cu ei, adică oamenii care nu le aruncă de mâncare. Funcționarii publici trăiesc din taxele și impozitele pe care oamenii le plătesc. Funcționarii publici mușcă oamenii care nu sunt prietenoși cu ei, adică oamenii care nu plătesc taxe și impozite.

Toate primăriile au început, de ceva timp, un amplu proces de exterminare a câinilor comunitari.

De ce?

Pentru că funcționarii publici vor să rămână singurele mamifere cu colți ascuțiți care se hrănesc din buzunarele oamenilor de rând.

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

Adaugă comentariu