Închide

Ce vrei să cauți?

Întâmplări fără egal, doar la Real..

Astă seară am fost strâns cu uşa de  “concubină” să merg la filmul “Did You Hear About The Morgans?”, comedie  romantică cu Hugh Grant (îmbatrânit serios) şi Sarah Jessica Parker (bătrână oricum), nu insist mult pe film dar trebuie să recunosc că m-a surprins placut prin simplul fapt că a avut şi alte faze haioase decât cele din trailer, cum m-aş fi aşteptat.

După film am zis să dau o fugă în Real, dacă tot eram în zonă, să achiziţionez o sticluţa de vin roşu spaniol. Nici nu am intrat bine în parcarea subterană că mi-au sărit ochii pe un display luminos căruia încă încerc să îi găsesc logica (poate mă ajută careva). I-am făcut poză.

Cred că este în loc de “Bine aţi venit!”, în fine..

Caut loc de parcare, găsesc neaşteptat de greu.. dar găsesc. Cobor din maşinuţă.. surpriză! Parcarea subterană era o mare băltoacă! Lipseau nişte peştisori ca să mă facă să regret că nu aveam lanseta la mine. Înţeleg că maşinile necurăţate de zăpadă, de către proprietarii lor puturoşi, se scurgeau ca ochii lu’ Iri după minore.. dar totuşi..  MARE Hiper-market, rudă de gradul I cu Metro, nu ai tu în parcare un sistem de canalizare?!

Am şi dovezi onorabil juriu!Am intrat în magazin, am luat vinişorul, am platit, am înotat până la maşină şi toate pânzele sus spre casă. Acu’ servesc vinişoru’ şi vă împărtăşesc şi vouă întâmplările mele “fără egal”. :)

P.S. Îmi cer scuze faţa de Adi, Ioana şi consoarta mea, Raluca, că eu nu am simţit “pe pielea mea” efectul apei, dat fiind faptul că eram singurul în bocanci! :)

Poză:

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

19 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  Acum ce sa facem te iertam pt k te iubim:P
  oricum de acum dak mai mergem la REAL trebuie sa ne echipam corespunzator k nu mai tine…pana si cherry am inotat in cizmele mele:))

 2. Interesante îndemnurile din parcarea aia :)
  Logica? În baltă.

 3. #4 Comentariu nou

  all day umblasem pe jos, prin zapada si nu mi-am facut sosetele negre k la Real, decat sa mai mergem pe akolo mergem la un chiosc de la colt…oricum ai mai uitat sa precizezi un detaliu important ce ai mai cumparat, pe langa vin…dar las in suspans k apoi suntem filati ca suspecti de fabricare de materiale…….inflamabile sa zicem:))))

 4. Something’s fishy for real! Garantat VanGhelie !!!

 5. #6 Comentariu nou

  Mare prost esti ma , vroiai sa puna angajatii sa linga pardoseala pana numai era strop de apa ce vroiai sa faca?
  Daca ai avea prieteni care ar lucra in real te-ai plange ca vai reguli corporatiste si prietenii tai nu isi mai vad capul de atata munca din vina ta ca te plangi tu ca e apa in parcare. Da nu frate tu nu poti sa treci printr-o balta ca esti facut din cuaie de rege .

  • #7 Comentariu nou

   Draga/Dragul noastra/nostru coleg de societate, pe prietenii tai nu ii OBLIGA nimeni sa lucreze la chinuitorii patroni ai Realului, cum pe noi nu ne obliga nimeni sa ii ascultam cum se plang, ori cum jignesti tu cu atata naturalete, argumentandu-ti cu tarie parerea, pe care O APRECIEM, desigur. Coaele lui regale au trecut prin apa aia, ca asa faci cand nu ai de ales. Cum nu au de ales nici prietenii tai si inca lucreaza acolo. Sau stai, pot alege, nu?!

  • Stimate avocat, tocmai ţi-am dublat salariul!

  • Heh.. singurul lucru pe care am să ţi-l reproşez e că nu ai scris “coaie” corect, nu este blogul CNA.. nu am cuvinte interzise :)

 6. Am si eu o poza prin calculator cu acelasi display pe care scria: “Inchiedeti motorul”.

 7. #13 Comentariu nou

  ha-ha-ha…!!:))

 8. #14 Comentariu nou

  Dragii mei…n-ati inteles un lucru….nu e parcarea REAL-ului, e parcarea marelui mall AFI spanac prajit…ca arata cum arata, nu e din vina magazinului, ci a firmei de intretinere ;)

  • Surioară, poate aşa o fi şi la AFI.. dar poza asta am facut-o la Real Vitan.. în parcarea magazinului. Eu dacă aş avea ceva de reproşat.. ar fi proiectarea defectuoasă parcării subterane.

 9. Atenţionarea se referă la obligativitatea opririi motorului la staţionarea în spaţii închise, ca să nu se acumuleze monoxid de carbon. Nu ştiu la AFI cum e, dar la Plaza au montaţi şi senzori de noxe.

Adaugă comentariu