Închide

Ce vrei să cauți?

Eu cred că domnul președinte Iohannis își face blog de travel

Mie mi-a plăcut de Iohannis din momentul în care l-am votat de frică să nu iasă Ponta. De fapt, stați puțin, cred că îmi place de el de când m-a scos involuntar la bere la Universitate, în seara în care a câștigat alegerile. Desigur, am ieșit de bucurie că nu a câștigat Ponta. Omul avea carisma unui bec ecologic, dar văd că se străduiește să și-o schimbe. Aproape că îl văd zâmbind în mai toate pozele care apar pe interneți cu el în ultimul timp, dar, sincer, omul are și motive să facă asta.

Pe scurt și direct, domnul președinte se plimbă prin țări străine, pe la tot felul de dineuri oficiale, mai ceva ca un președinte onorific. Doar luna asta ce a fost în Spania, Serbia și Austria. Acum, de făcut treabă o face el când merge p-acolo. Sigur întâlnirile respective gravitează în jurul colaborărilor între România și țările respective. Ce mi se pare greșit e că pe pagina lui de Facebook vezi doar plimbări, la televizor nu prea auzi nimic de genul “Klaus Iohannis a zis, a făcut, a declarat, a tras de ureche pe cineva etc.”. Liniște, pace și plimbări prin țări străine. Ce să înțeleagă poporul din comunicarea lui?

iohannis-travel-blog

M-am uitat de curiozitate pe paginile de Facebook ale altor lideri, Barack Obama și Angela Merkel, oamenii se agită, vorbesc despre salarii, job-uri, ce discursuri mai țin și ce lupte politice mai duc. Pe pagina președintelui nostru vezi doar unicorni, plimbări prin străinătate, ce mai sărbătorim etc. Mie unul mi se pare că lipsesc grav din peisaj câteva poze cu mâncare trase printr-un filtru de Instagram și poate și niște poze cu picioarele întinse pe șezlong pe marginea piscinei.

Vă zic, după ce a zdruncinat librăriile cu două cărți scrise în mai puțin de un an de zile, domnul președinte va intra cât de curând pe nișa blogosferică de travel. Eu vă recomand să vă păstrați like-urile, ca să aveți atunci să-l recompensați pe om pentru toată truda de a scrie review-uri și ponturi despre ce să faci în orașele lumii.

———————————————————————————————-

Rămâi conectat cu ce mai scriu: Dă-mi un Like aici!

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

8 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  Va zic eu, facebook-ul l-a ridicat, tot el il coboara…

 2. #2 Comentariu nou

  Multi spun ca Johannis este ca un ficus, doar face umbra, ocupa un scaun! Eu zic altceva, Johannis a fost ca un sifon, plin la inceput, dar in continua golire. Cand va iesi si ultima picatura de lichid, va ramane numai fasul care, eventual, se va sfarsi si ala!

 3. #3 Comentariu nou

  Prietene esti… caldura mare mon cher!
  1. Merkel si Obama sunt ei in sine ceea ce este Ponta, nu ceea ce este Iohannis.
  2. Iohannis nu era material de votat pentru presedinte nici daca erai orb, surd si ciung.
  3. Aceiasi care l-au tot votat pe Basescu l-au votat si pe Iohannis. Stii care este definitia nebuniei? Sa faci continuu acelasi lucru sperand ca vei obtine rezultate diferite. Tinerii frumosi si liberi + diaspora spalata pe creier.
  Atat.

 4. Mircea Badea m-a adus aici.

 5. Corect ar fi fost sa fie comparat Ponta cu Merkel si Obama, daca tot vorbim de functii, sa fie totusi pe acelasi rang.

 6. Dincolo de conținutul savuros al articolului, partea jmecheră stă in viralizarea lui și faptul ca ai adus postacii in comment-urile! Să te țină bine hostingul, Mariciule!!

Adaugă comentariu