Închide

Ce vrei să cauți?

Da, sunt șanse mari să îmi iau iPhone 6!

Am pus gheara aseară pe un iPhone 6 timp de câteva minute și, cu toată sinceritatea din dotare, cred că este o superbitate de smartphone.

iPhone 6 nu este un telefon fotogenic. Dacă din poze pare un smartphone trist și te face să exclami “Câta fail-ul a dat Apple, frate!”, când îl vezi în realitate o să o dai în “Bă, stai așa, că nu-i așa!”.  Butoanele laterale sunt mai fine decât modelele de la Victoria’s Secret. Telefonul pică în mână la fel de bine ca o primă de Crăciun sau ca un 5/5s, cu toate că este considerabil mai mare. Claritatea display-ului este ușor orgasmică, iar camera foto o să îți aducă ceva like-uri în plus la pozele de pe Instagram.

Peste câteva luni, când îmi reînnoiesc abonamentul, cred că îi dau “add friend” unui iPhone 6 Space Grey de 64GB. Nu mă luați cu testele vieții de pe net pentru că mi se îndoaie de ele!

iPhone 6

iJucărie împrumutată timp de câteva minute de la Roșioară

 

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. Decât 6, mai bine 6 +. E mic 4,7 la display… Asta pe lângă treburile care nu te interesează, cum ar fi procesor, ram, ppi, prostii.

  2. Sunt in aceeasi situatie, peste cateva luni imi voi reinnoi abonamentul, sper doar sa fie la un pret decent un 6 Plus de 64 GB la Telekom.

Adaugă comentariu