Am zis să dau un spoiler direct din titlu ca să vă fac să dați click pe articol. Acum, sperând că am reușit asta, trebuie să vă zic că nu am făcut uz de clickbait. Chiar există un joc în care, dacă strângi suficiente puncte, intri în tragerea la sorți pentru o excursie la centrul NASA din Statele Unite ale Americii.

Despre ce joc este vorba?

Numele jocului este “Colonizarea” și este pus la cale de Orange împreună cu Samsung, ca parte din platforma de evenimente “Tech a Break”, evenimente care vor avea loc în Smart Shop-urile Orange. Găsiți mai multe informații despre “Tech a Break” aici.

Revenind la joc, el poate fi jucat doar în Smart Shop-urile Orange din următoarele 17 orașe: Arad, Bacau, Baia Mare, Brasov, Bucuresti (Park Lake, Baneasa, Europa House, Sun Plaza, Auchan Titan), Cluj – Napoca, Constanta, Craiova, Galati, Iasi, Oradea, Pitesti, Ramnicu Valcea, Targu-Mures, Timisoara, Tulcea, Suceava. Programul magazinelor îl găsești aici.

Cine-l poate juca?

Se poate juca oricine, indiferent de rețeaua de telefonie mobilă care-i apare pe display-ul telefonului, dar pentru a intra în cursa pentru premii trebuie să aibă peste 18 ani. Apropo de premii, pe lângă super-excursia la NASA, mai sunt și alte premii: 9 telefoane Samsung Galaxy S9, vouchere de reducere la telefoane și accesorii Samsung în magazinele Orange și, probabil cea mai importantă necesitate a zilelor noastre, Internet. Desigur, asta cu Internetul e valabilă pentru clienții Orange și, în funcție de puncte, poți câștiga până la 10GB de net.

Care este povestea jocului?

Omenirea încearcă să colonizeze planeta Marte. Sunt șase personaje care formează echipajul unei nave, fiecare dintre ele având un anumit rol în echipă, iar tu vei juca rând pe rând cu toate șase.

Cum este jocul?

Este neașteptat de tare! Grafica m-a surprins plăcut, iar dificultatea lor m-a enervat pentru că sunt extrem de neîndemânatic. :))

În primul rând, sunt șase jocuri pe care le joci pe șase dispozitive diferite Samsung: smartphones, tablete și ochelari VR. Cineva mai deștept decât mine mi-a zis că jocul folosește sistemul asincron și, ca să iau cu copy-paste, asta înseamnă că este “o tehnică de joc multiplayer ce permite jucătorilor să experimenteze același joc în moduri diferite și de pe smart device-uri diferite”.

Deci șase jocuri în care poți fii Căpitan, Pilot, Inginer, Controlor de zbor, Biolog sau Atlet.

Cum se contorizează punctele și ce faci cu ele?

După fiecare joc punctele se centralizează în contul tău. Trebuie să ajungi la 4000 de puncte ca să intri în tragerea la sorți pentru excursia la NASA și 2000 ca să intri în tragerea la sorți pentru unul dintre cele 9 telefoane Samsung Galaxy S9. Pentru celelalte premii nu ai limită de puncte.

Processed with VSCO with c2 preset

Unde găsești mai multe informații?

Evident, pe site-ul Orange, adică aici.

Alte observații?

Da. Două:

1. Toată treaba ține până pe 3 iulie. Așa că fuguța la Orange Smart Shop! :)

2. Vedeți în vlogul zilei cât de praf am fost la cele șase jocuri. L-am plasat strategic mai jos. :)

 

Abonează-te la vlog-ul meu zilnic aici. Rămâi conectat cu ce mai scriu: Dă-mi un Like aici!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.