Închide

Ce vrei să cauți?

Lansarea Citroën DS5

Citroën DS5 a ajuns oficial în România iar lansarea a avut loc ieri seară la Willbrook Platinum Business Center.

 

O lansare în stilul franțuzesc care definește mașinile Citroen: cu de toate. Un mix de lume bună, vedete autohtone, artiști care îți făceau o caricatură digitală în câteva minute (eu nu mi-am făcut pentru că nu poți să faci o “caricaturăseption” – o caricatură în caricatură) și o idee de show cu tipul care dansa pe coardă la Românii au talent.

 

 

Cât despre mașină… mamă-mamă!

 

 

 

De arătat, arată într-un mare fel: cu linii superbe parcă făcute să fie etalate pe catwalk, cu botul ăla de parcă urlă în urechea interioară a asflatului: “Bă, ești al meu!”, cu interiorul care parcă se mulează pe tine, te absoarbe și încălzește cum o face doar un prosop cald după ce ai ieșit dintr-un ocean rece. El e, e DS5! De cum l-am văzut mi-a cucerit retina și apoi și-a continuat campania de cucerire până la creier.

 

Știți pasiunea pe care am dezvoltat-o pentru “bijucăria” Citroen DS4 de-a lungul weekendului pe care l-am petrecut împreună. De ieri începând mai am una și pentru surioara ei mai mare. Măcar rămân cu pasiunile în familie. :)

 

Cât despre prețul pe care trebuie să îl plătești ca să ai o asemenea “bijucărie”, am înțeles că în Franța este de aproape 40.000 de euro. La noi încă “nu a fost afișat”, dar cel mai probabil va fi făcut public cât de curând.

 

Câteva poze amatoricești de la fața locului:


[nggallery id=63]

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. C4 a fost super,c5 este absolut incredibil!!

Adaugă comentariu