Închide

Ce vrei să cauți?

Pe scurt despre Laser-Tag-ul provocat de Colour Catcher

Spoiler alert: echipa mea a ciuruit tot ce i-a ieșit în cale în arena de Laser Tag.

poza-de-grup-colour-catcher

Săptămâna trecută, Colour Catcher m-a invitat să fac echipă cu trei camarazi și să ne jucăm “pac-pac” pe bază de arme laser într-o competiție care implica încă alte trei echipe colorate. Așa că i-am tras de mânecă pe Ivo, Lucian și Nihasa, i-am luat cu mine și am făcut un “target practice” corespunzător cu celelalte echipe. :)

pac-pac-1-colour-catcher

În primă fază am jucat contra echipei roșii, care o avea pe Koko pe post de căpitan și care era formată doar din fete și la finalul jocului am realizat că am luat totuși jocul prea în serios.

Oricum, ele au fost pe fun și nu cred că le-a afectat prea tare pasiunea echipei mele de a face un punctaj mare cât Burj Khalifa.

echipa-rosie-colour-catcher

Odată trecuți de echipa roșie, am dat în finală peste echipa verde, care-l avea căpitan pe Bunescu și care avea să ne livreze supriza competiției: Andra Nicula, care a jucat super-fin și care a făcut ceva punctaj atât contra echipei galbene, cât și contra echipei mele. GG, Andra!

echipa-verde-colour-catcher

Foaia finalei arată cam așa:

finala-colour-catcher

Care e faza cu Colour Catcher?

Păi. Colour Catcher este un produs magic pe care îl folosești atunci când vrei să speli în același timp mai multe haine de diferite culori. Colour Catcher este un șervețel pe care îl pui în mașina de spălat odată cu hainele colorate și prinde toate culorile care dau să fugă de pe haine și să amestece între ele dând o singură culoare tragică tuturor hainelor din tura respectivă de spălat.

Dacă nu ați pățit niciodată o tragedie d-asta greco-romană înseamnă că sunteți foarte norocoși. Eu am purtat acum câțiva ani o vară întreagă șosete roz pentru că o mănușă roșie s-a inflitrat în cuva cu șosete albe. :))

momentul-sponsorului-colour-catcher

Apropo, în caz că nu ați văzut deja episodul de vlog prestat săptămâna trecută la acțiunea pe bază de laser tag, vă foarte recomand să aruncați un ochi pe el. Eu zic că surprinde destul de bine ce s-a întâmplat acolo:

Pe final de articol, las o poză cu trei sferturi din super-echipa albastră:

echipa-albastra-colour-catcher

Abonează-te la vlog-ul meu zilnic aici. Rămâi conectat cu ce mai scriu: Dă-mi un Like aici!

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

1 comentariu Adaugă comentariu

Adaugă comentariu