Scurt, la obiect şi fără texte de publicitar:

Aţi văzut, probabil, la televizor cea mai proaspătă reclamă ING Bank, cea cu personajele animate care vorbesc despre “liniile bancare ING”. Bun! ING Bank a “împrăştiat” 20 de personaje animate prin staţiile RATB ca să vă comunice faptul că puteţi câştiga o excursie la Amsterdam, iar acum le vrea înapoi în avion, cu centurile puse şi gata de zbor.

Dar, pentru a reuşi acest lucru deloc uşor, ING a apelat la mai multe echipe de bloggeri ca să dea vorba mai departe în cadrul unui concurs în care fiecare blogger trebuie să îşi roage frumos cititorii să îi dea o mână de ajutor.

Şi, uite aşa, vin astăzi pe monitoarele voastre cu rugămintea ca în drumul spre muncă să pozaţi personajele ING cu care vă întâlniţi în staţiile RATB, să le postaţi pe Facebook (specificând staţia în care aţi făcut poza) şi să îmi lăsaţi mai jos, printr-un comentariu, link-ul pozei postate pe Facebook.

În toată această misiune specială mai am doi bloggeri aliaţi,  pe Cristian Manafu şi Sabina Cornovac, dar suntem în competiţie cu alte echipe de bloggeri. Aşadar, împreună cu voi şi cu cititorii camarazilor mei de echipă, trebuie să strângem primii poze cu toate cele 20 de personaje.

Trei dintre voi vor câştiga, cu această ocazie, câte un kit de călătorie ING, care constă în umbrelă, rucsac, cană, pernă şi patură de avion.

Dacă aveţi vreo întrebare privind această acţiune, nu ezitaţi să mi-o adresaţi printr-un comentariu sau printr-un mesaj pe Facebook. Aici sunt! :D

liniile aeriene ing

În caz că nu aţi văzut reclama despre care vorbeam mai sus, puteţi să îi daţi un scurt play mai jos. Toată campania este făcută pentru conturile de economii ING şi face o scurtă analogie între a apela la serviciile bancare ING şi plecatul într-o călătorie cât mai confortabilă. Fiecare personaj (vampirul, mumia, fetele de la Căpâlna) având personalitatea lui diferită, la fel cum sunt dorinţele şi aşteptările.

UPDATE: Vă mulțumesc muuuult pentru ajutor! Echipa din care am făcut parte a câștigat tresure hunt-ul ING! :D

Câștigătorul kit-ului de călătorie este Bogdan B. (Buruș). :D

48 comentarii Adaugă comentariu

 1. :)) hai sa vedem care pe care acum. Eu sunt ANTI ING. Si deja tot azi am pornit campania impotriva lor. Sa vedem care va iesi primul :))

  • #6

   lol! ce nebun eşti! :)) acum, na, fiecare cu hatereala lui. Eu sunt ok cu ING, chiar acum câteva zile am depus actele să iau un credit. :)

  • Nu trebuia sa il aprobi. Pe bune acum. Trebuia sa il lasi asa in pending. Oricum mi-am spus oful la @ing_ro + la telefon cu mai multi, acum astept telefonul de la ala mare sa merg iarasi in oficiu la ei.

   Cat despre credit, ai grija ca aparentele inseala.

  • #8

   Bre, am încredere că am făcut o alegere bună. Dacă mi-o iau.. mi-o asum. Na.. :D

 2. #9

  Bai pe bune, aia cu mumia este cea mai tampita reclama pe care am auzit-o vreodata. CRETINA!!! Sa si schimbe dracu echipa de creatie.

  • #10

   :)) bă, lasă ura, fă-i o poză!!! dau bere! :P

  • #11

   Bai reclamele astea sunt beyojnd o bere. It’s beyong bribe… Shit…

 3. #14

  o doamna cocheta astepta avionul in statia Piata Operei din Capitala!

  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151539468169189&set=a.491790354188.270551.752499188&type=1&theater

 4. #23

  Ia de aici, pasiune pentru mariciu.ro, live de la Piața Arsenalului — GOOD LUCK! https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10152712454535595&set=a.10152712453355595.1073741825.633995594&type=1&relevant_count=1

 5. Noi să fim sănătoși!
  Stația RATB Mihail Kogălniceanu that is!

  http://ptm.ro/6o

  • #26

   Mamăăă, ce filtre a pus omul! :)) Mersi, Şerbane! :D

  • Păi tu ai impresia că sunt blogger? Ne mai pricepem și noi la una-alta…
   Hai, du-te-n blogul meu și citește-l frecvent! :)

  • #28

   :))) animal!

 6. @Laurentiu, nu vad profilul tau si deci nici poza. Multumim tuturor pentru ajutor!

  • #33

   Bog, eşti piesă de băiat! Chiar dacă asta e dublură, tot eşti piesă de băiat! :D

  • #40

   Alina, mulţumesc mult de tot! S-a potrivit de minune personajul tău!

 7. #45

  Dezamagit!!Am avut mare incredere in ING Bank.Mi-am deschis acum multi ani un Cont Roll.Dobanda buna-aprox.7%pe an la contul curent la sold mai mare de 750 lei,depuneri si scoateri de bani din cont la orice ora,etc.Am facut mare reclama acestei banci,mi-am depus toate economiile,cu card si acum constat ca dobanda a devenit ZERO!!!
  Ma obliga sa-mi transfer banii la alta banca.Oare la ce s-au gandit?

  • #46

   @Dumtras, nu ştiu ce să zic.. Eu am făcut recent la ei un credit de nevoi personale, sper să nu mi-o iau şi să mă trezesc cu vreun cost ascuns. Oamenii mi-au prezentat încredere.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.