Închide

Ce vrei să cauți?

London4 emite live de la TFM&A

Pe 28 și 29 februarie se va desfășura la Londra una dintre cele mai mari conferințe de marketing și advertising din UK, TFM&A (Technology for Marketing and Advertising), iar eu voi fi acolo alături de Auraș Mihai, Flavia Giurgiu și Bogdan Dăscălescu. Toți patru lucrăm în social media iar participarea la o asemenea conferință înseamnă șansa de a vedea, timp de două zile, cu ochii celor care fac regulile jocului în advertising-ul online și nu numai.

 

Toată acțiunea va purta numele de London4 iar postările zilnice pe cele patru bloguri, tweet-urile însoțite de hashtagul #London4 și pozele postate pe profilele noastre de facebook vă vor ține și pe voi la curent cu ce se întâmplă acolo.

 

Primul brand care ne sprijină, până acum, este Samsung. Astfel vom testa aplicația Best of Britain cu ajutorul căreia ne vom descura prin Londra și vom face câteva lucruri destul de interesante pentru cei care vor urmări acțiunea din fața monitoarelor.

 

Cât despre Londra, voi ajunge în premieră în acest loc. Voi avea grijă să mă dau cu părerea și să vă împărtășesc fiecare experiență pe care o voi avea în cele patru zile în care voi sta în capitala Marii Britanii. Printre experiențe se poate număra și faptul că vom vedea amicalul Anglia – Olanda chiar din tribunele stadionului Wembley.

 

Ce să mai, urați-ne clasicul “Drum bun” și stați cu ochii pe noi pentru că vom face câteva lucruri destul de interesante în această aventură educativă. :)

 

 

Orice ofertă de sponsorizare este binevenită pe “contactlondonfour[at]gmail[.]com”. Mulțumesc!

 

sursă foto

 

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

3 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Distractie placuta! Learn all you can! :)

Adaugă comentariu