Închide

Ce vrei să cauți?

Midnight in Paris

Le cam nimeresc pe filme în ultimul timp. Am avut o serie de vreo trei filme pentru care am avut doar cuvinte de laudă şi, probabil, o să începeţi să credeţi că m-au mituit producătorii de la Hollywood să le laud operele cinematografice. :)

 

Revin, ieri seară am fost la Midnight in Paris, un film în regia maestrului Woody Allen ce îi are în distribuţie pe Owen Wilson (blonduţul ăla carismatic de are nasul strâmb), Rachel M(mmm)cAdams şi Marion Cotillard (soţia obsedantă din Inception).

 

Dacă vă întrebaţi ce are filmul ăsta atât de special încât m-a dat aşa de tare pe spate încât mai am puţin şi îi scriu o odă, aflaţi că are de toate. Are comedie, are fantastic (ce mi-a hrănit imaginaţia pentru câteva luni de zile de acum), are magie, îi are pe: Scott and Zelda Fitzgerald, Ernest Hemingway, Cole Porter, Picasso, Gertrude Stein, Dali (interpretat de încă un actor cu nasul mare: Adrien Brody), Man Ray, T.S. Eliot, Luis Bunue, Ludovic al XIV-lea… Magie, frate!

 

Un lucru este clar, după ce am văzut Midnight in Paris, mi s-a făcut o poftă extremă de a (re)vizita Parisul.

 

So.. duceţi-vă de luaţi lumină dintr-o proiecţie magică a “Oraşului Luminilor”!

 

P.S. (1) Da, joacă şi Carla Bruni, face pe ghida şi pe traducătoarea.


P.S. (2) La un moment dat, din cauza faptului că era implicată în acţiune şi Marion Cotillard, am avut senzaţia că mă uit la Inception (o să vedeţi voi de ce).


Trailerul de rigoare:

 

Mulţumesc, Ro Image 2000, pentru invitaţie!

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

3 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  bine, pe mine m-ai convins. oricum nu am mai fost la film de ceva vreme

  • #2 Comentariu nou

   @Alina C, :D Dacă vrei să vezi o comedie tare să încerci şi The Change-Up.

   Deh.. acum tre’ să recuperezi :))

  • #3 Comentariu nou

   Stai asa ca ametesc. Sunt prea multe recomandari pentru mine. Inatai vreau sa vad Midnight in Paris. Asta cred ca o sa imi placa.
   The Change Up este urmatorul pe lista ;)

Adaugă comentariu