Închide

Ce vrei să cauți?

Mona – un brand românesc de succes

Nu cred că este român care să nu fi interacţionat vreodată cu Mona. Că ai făcut buba şi vrei să dezinfectezi locul sau că eşti răcit şi ai nevoie de o frecţie cu spirt pe spate, Mona este lângă tine şi îşi face datoria. Mona este de departe cel mai cunoscut brand de alcool sanitar din spaţiul carpato-danubiano-pontic.

Face parte din marea familie Scandic – European Drinks – European Food (- Naţional TV) şi asta ne explică şi de ce este de atât de mult timp pe piaţă şi încă rezistă.

Prin 2008 a avut chiar şi de reclama involuntară creată de un filmuleţ YouTube care s-a viralizat destul de bine:

Dacă vă întrebaţi de ce am scris articolul ăsta, aflaţi că m-am trezit sâmbătă în faţa unui raft din Carrefour care avea doar două mărci de alcool medicinal: Mona şi Numărul 1 iar instinctul a fost să o iau pe Mona, dar după ce mi-am dat seama că păream un dubios (nu că n-aş fi) dacă luam sticla cu o semi-porno-asistentă medicală pe etichetă, am hotărât să iau produsul cu “eticheta învingătorilor”.

De aici a pornit avalanşa de gânduri care a conturat o întrebare: “De ce nu avem la raft în super-market o marcă serioasă de alcool medicinal?” şi un răspuns: “Pentru că Mona a omorât piaţa, toată lumea o vrea.. la capul patului.. acasă”.

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. Si un Marasesti:))

Adaugă comentariu