Închide

Ce vrei să cauți?

Morţii cu morţii, vii cu morţii…

Cu toţii ştim că în România s-a furat aproape tot şi se fură în continuare din puţinul ce a rămas. Dar de la a fura de la stat care este încă viu, în coma ce-i drept.. dar viu, o întreprindere sau un parc pana la a fura “acoperişul” morţilor sunt mulţi kilometrii de străbătut pe “autostrada nesimţirii” (şi nu mă refer la autostrada Transilvania).

Dar uite că se poate, Marian Vanghelie si Catalin Voicu dovedesc încă o dată că România, această ţară prăfuită şi plină de gropi este ţara tuturor posibilităţilor. Aceşti doi “baieţi deştepti” dupa ce şi-au aranjat culcuşul în lumea celor vii, fiind nişte oameni care gandesc în perspectivă au zis să işi aranjeze şi culcuşul unde vor trage cel mai lung somn, cel de veci. “Vilele eterne” ale celor doi politicieni sunt situate în “Dorobanţiul” cimitirelor, în cimitirul Bellu şi au apartinut unor oameni cu adevarat importanţi.

Marian Vanghelie a pus mana pe “Capela Lahovary” , un monument arhitectural si istoric în care se odihnea până nu demult un alt om monument, Iacob Lahovary, general si politician roman.

Catalin Voicu a fost mai muncitor, a preferat să îşi construiască singur cavoul. Dar a avut grijă să distrugă parţial un monumet istoric lipindu-şi de el proaspăta construcţie, mai exact  pe locul în care odihneşte generalul dr. Ioan Nicolescu Argeşanu se află un obelisc vechi de 125 de ani, cu patru busturi, câte unul pe fiecare latură, monument distrus parţial în acest moment..

Concluzie: România este o ţară plină de gropi neasfaltate sau furate, după caz…

Pentru mai multe detalii citiţi cele trei articole din Adevărul:

1 2 3

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

8 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  Rusinos ce au facut! Mersi de info, o sa-ti fur postarea! :) Oricum nu e ca si cum ramai fara ea, o ai si tu, o am si eu! :D

 2. #3 Comentariu nou

  Unii isi fac management de lunga durata, ma refer in cazul de fata la inmormantare.
  Datorita singurului neuron, Marean are un management de scurta durata. ATATA IL DUCE CAPUL!

 3. Foarte interesant…. fiecare o înţelege cum vrea p`aia cu “e bine ca-n viaţa ta să laşi ceva urme”.

 4. :)) “s-a definitaz dosarul definitiv ” :)))…
  Poate exista o asemanare intre cei doi…la sparncene.

Adaugă comentariu