Închide

Ce vrei să cauți?

Noaptea în aeroport


Oameni într-o stare de un oarecare stand-by ce au ochii pierduți undeva pe fina line a graniței dintre vis și realitate. Luminile albe ale magazinelor non-stop (multe dintre ele închise pentru procesul de primire marfă). O tensiune fină în aer (ca un bâzâit).

 

 

Visele plutesc deasupra creierelor care le produc, creiere învelite într-un chip prelins pe mânerele fotoliilor confortabile dintr-o cafenea Starbucks. Pe ici, pe colo vezi câte un străin echipat corespunzător cu sac de dormit și iPhone 4 pus pe video-conferință cu cei dragi. Laptopuri pe care rulează fie filme cu iz de torrent, fie pagini de browsere blocate pe anumite profiluri de facebook. Până și sunetul foilor de carte sau de revistă glossy parcă refuză să mai ia parte la această simfonie artificialo-naturală. Ochi indiscreți (printre care și ai mei) care violează spațiul personal al celor de mai sus.

 

Din când în când ușile aeroportului se mai deschid iar corpuri firave ce trag bagaje pe rotițe scanează peisajul în dorința de a se integra în el.

 

Este ora 1:20 AM, sunt în aeroportul Luton din preajma Londrei. Aștept ora 07:50, când o pasăre din metal mă va duce acasă… #London4 e pe final.

 

 

 

Proiectul #London4 este susținut de GoTravel, Samsung, și Canyon. Iar de la peluză este încurajat corespunzător de SportLocal.ro. Le mulțumim pentru asta! :D

 

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Frumoasa combinatie de cuvinte!:D

Adaugă comentariu