Închide

Ce vrei să cauți?

Care-i faza cu #nopținebune, #diminețipebune

Pentru că m-au întrebat vreo două persoane “Bă, ce a fost cu hashtag-urile alea acum câteva nopți? Și ce era cu agitația pe care ați făcut-o dimineața la KFC?” și pentru că eram dator cu un articol, zic să fac puțină lumină, dar și reclamă pe față KFC-ului, care a avut o idee mișto pe care am acceptat-o fără să stau o crispysecundă pe gânduri.

Acum câteva săptămâni am primit o misiune de la KFC, să testez într-o dimineață (la ora 6) micul dejun în restaurantul de pe Mihai Bravu. Asta pentru că oamenii au introdus niște oferte în KFC Drive-urile din Băneasa, Militari, Mihai Bravu și KFC Gara de Nord, de luni până duminica în intervalul 6-11 AM. În KFC Dorobanti oferta este valabilă doar de luni până vineri, în intervalul 8:30 – 11:00 AM.

Bun, aici a intervenit partea cea mai tare, KFC m-a rugat frumos să mă distrez cât pot de tare pe durata nopții de dinaintea micului dejun. Așa că am făcut gașcă mare cu Cismaru, Ivo, Lucian și Dăscălescu, am fost la bowling câteva ore, după care am luat cluburile la pas, făcând ce știm noi mai bine: haos!

Dimineața la ora 6 și ceva intram pe ușa KFC-ului, cu scandalul specific unei găști care a petrecut o noapte întreagă. Fețele angajaților și tipului de la pază ar fi trebuit imortalizate într-o poză care merita înrămată și pusă la loc de cinste pe un perete undeva.

Mă rog, noi cum am intrat am și trântit un selfie mic:

dimineata-la-kfc

Evident, din punctul ăsta a început distracția. Ne-am pregătit singuri micul dejun și am avut ocazia să vedem ce se execută în bucătăria KFC-ului.

in-bucataria-kfc

Sincer să fiu, eu am fost mai mult pe furat rețete (la propriu):

A video posted by Marian Ionescu (@mariciu) on

 

mic-dejun-kfc

 

Ofertele pe care le are KFC-ul pentru cei care îi bat diminețile la ușă sunt:

 

Chicken Toast și Chicken Wrap – detalii aici.

 

Cafea la 1,9 lei, doar la achizitia unui Chicken Toast.

 

Choco Cookie – detalii aici.

 

A video posted by Marian Ionescu (@mariciu) on

Fu distractiv. Mai repetăm acțiunea! :)

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

3 comentarii Adaugă comentariu

  1. Bun. Am facut-o si eu.

Adaugă comentariu