Închide

Ce vrei să cauți?

Îmi place cum arată noul Renault Clio

S-a creat ceva agitație ieri din cauza lansării noului Renault Clio (Clio al IV-lea, cum s-ar zice) și, după ce am văzut cum arată, am reușit să înțeleg și de ce.

 

Au francezii ăștia un stil când vine vorba de design-ul mașinilor de îți vine să le cumperi, să le micșorezi și să le porți la gât. Nu știu cu ce motorizări vor veni bijuteriile astea, dar la capitolul look cred că vor pune mare preț pe posibilitatea de personalizare a mașinii, exact ce au făcut și cu Twingo. Și dacă tot vorbesc despre design, salut “camuflarea” mânerelor în portierele din spate, pentru că dă senzația de mașină coupe. Probabil mulți pasageri vor încerca să intre în spate pe la ușile din față. :))

 

Acu’ dacă tot am început să vorbesc de Renault Clio, dau din casă și vă împărtășesc faptul că prima mea mașină pe care am avut-o pe mână, prin 2007, a fost un Renault Clio 2 (Symbol), era diesel, fâșneț, nu era Logan și chiar dacă pasagerii din spate stăteau înghesuiți ca dracu’, eu am fost super mulțumit de el. Eram începător și m-am călit la volanul lui, a avut grijă de mine cum și eu am avut de el. Când l-am dat, i-am lăsat noului posesor o gumă Turbo în torpedou. “Symbolic”.

 

Până una-alta, Renault Clio IV îmi place și poate o să am ocazia să îl testez în nobila calitate de blogger dătător cu părerea, după care o să revin cu mai multe impresii. (cc Renault România). :))

 

 

 

Dacă vrei să fii la curent cu articolele care-mi ies din minte și mână, apasă aici.

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

3 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    e rosu

  2. Arata bine, aduce putin cu polo

Adaugă comentariu