Închide

Ce vrei să cauți?

O plimbare prin New York City în anul 1911

Clipul ăsta este o bijuterie. E ca și cum m-am urcat în Mașina Timpului și am ajuns New York-ul anului 1911. Clar de văzut. Pwp!

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

4 comentarii Adaugă comentariu

  1. Pentru cineva care s-a apucat de capul lui să refacă filmul originl, jos pălăria, merită omul toată stima. Însă dacă vrea cineva să recreeze o astfel de filmare și să fie într-adevăr 4k și 60fps, trebuie mult mai multă muncă. Trebuie luat cadru cu cadru, adică 60 de cadre dintr-o secundă și modificate să fie perfecte. Muncă de Sisif, cu o echipă de vreo 10 oameni, termini lucrarea în minim 3 luni, la cât e filmul de lung.
    Asta ca să înțekegem de ce sunt așa mulți bani cheltuiți la filmele SF cu super-eroi.

  2. #2 Comentariu nou

    Calitatea ca si calitatea, dar voi ati sesizat ca oamenii sunt lipsiti de stres?

  3. Interesant.Ai senzatia ca esti acolo, ca lucrurile se intampla acum,nu in 1911.cool, multumesc

  4. @Francisc, nu trebuie luat cadru cu cadru. El trebuie, intr-adevar, dezasamblat astfel. Dar nu si prelucrat cadru cu cadru. Se folosesc action-uri ca doar nu modifici manual fiecare cadru in parte. Coloratul nu il faci cadru cu cadru, de asemenea. Acum sunt tehnologii avansate, dar nu mai detaliez eu aici. De fapt, aceste tehnologii foarte avansate sunt si foarte accesibile, After Effects face motion tracking si poti colora cum vrei, nu e singurul video colorat astfel. Si multe, multe altele…

Adaugă comentariu