Închide

Ce vrei să cauți?

Oblivion, un film de văzut!

Oblivion-2013Scriam în decembrie că Oblivion e un film de văzut, asta doar după ce am văzut trailerul și faptul că îl are în distribuție pe Morgan Freeman. Scriam bine!

Nu știu dacă v-am mai zis, dar eu sunt un superfan al filmelor SF și, mai ales, al filmelor cu și despre Pământul post-apocaliptic. Iar Oblivion mi-a satisfăcut pofta de a vedea tehnologia viitorului alături de câteva cadre cu New York-ul acoperit pân’ la vârful The Empire State Building de pulberea rămasă în urma unui război apocaliptic cu o civilizație extraterestră.

Pe scurt, despre film: Tom Cruise este omul bun la toate. Morgan Freeman este super-awesome (vocea aia..). Olga Kurylenko nu este la fel de sexy ca-n Magic City. Filmul are scurte momente în care aduce cu Matrix (o să vă pice fisa când o să vedeți scena respectivă). Acțiunea are câteva răsturnări de situație greuț de anticipat (să îmi dați o bere că nu am scris un articol de tip spoiler). Producția este impecabilă. Coloana sonoră este miștocuță. Rupturile logice sunt pe ici – pe colo, dar nimic semnificativ.

Concluzie? Fugi la cinema și vezi-l! Nu-l strica cu vreo versiune proastă de pe torrent. Vizionare plăcută!

Trailerul de rigoare:

Mulțumesc, RoImage, pentru invitația la avanpremieră!

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

1 comentariu Adaugă comentariu

Adaugă comentariu