Nu ştiu dacă voi aţi observat, dar Orange a uitat să pună o staţie pe harta metroului bucureştean: Piaţa Romană.

 

Iniţial m-am gândit că poate în staţia respectivă nu este valabilă oferta cu internetul gratis pentru clienţii Orange. Dar apoi am văzut afişe mai noi în care apare staţia cu pricina.  Este posibil să fi fost o greşeală de tipar sau a celor care au făcut harta în prima fază.

 

Ironia este că la începuturile metroului bucureştean staţia Piaţa Romană nu era dată în folosinţă, în ciuda faptului că era finalizată şi funcţională. Asta din cauza Elenei Ceauşescu care când a văzut planurile metroului a zis că staţia din Piaţa Romană nu-şi are rostul din moment ce există staţie la Universitate şi Piaţa Victoriei. În opinia ei, bucureştenii erau prea graşi iar mişcarea le făcea bine. Din păcate pentru sănătatea bucureştenilor, staţia era deja în construcţie iar cei responsabili au hotărât să o termine dar nu o dea în folosinţă, de frica cucoanei… Asta explică peronul mic şi înghesuit al respectivei staţii şi coloanele care maschează staţia.

 

Oricum, din câte am înţeles, internetul moka de la Orange funcţionează de minune în staţia Piaţa Romană. Aşadar, dragi clienţi Orange, nu vă panicaţi! Luaţi câte un mega.. să ajungă la toată lumea! :)

 


sursă foto(1): HotNews.ro

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.