Închide

Ce vrei să cauți?

Paraziţii la GuerriLive

Ieri seară, Paraziții au emis rap  în FM la Radio Guerrilla în emisiunea lui Bogdan Șerban, GuerriLive. A fost o experiență pe cinste, care mă face bun de cinste lui Bogdan și băieților de la 2activepr, fără de care nu aș fi ajuns în locul cu pricina.

 

Pentru Ombladon, F.D.D. și Cheloo (cred că) toată acțiunea s-a asemănat cu o ședință de înregistrare, adică oamenii s-au simțit ca acasă. S-a râs și s-a consumat Ursus (s-a produs o “revoluție”  într-un colos de clădire comunistă: Casa Presei).

 

Prestaţia live a celor de la Paraziții s-a ridicat la nivelul cu care cei trei ne-au obișnuit, cel puțin așa am auzit eu din buza studioului. Au cântat vreo șapte piese, au “dat din casă” câteva faze (pe care nu o vi le zic) și le-au dat un interviu foarte interesant celor de la HipHopBlog.ro (pe care văd că încă nu l-au postat).

 

Poze de la acțiunea cu pricina găsiți aici (în momentul în care mai postează lumea poze, o să dau mai multe linkuri). Eu mi-am luat aparatul foto la mine, dar mi-am uitat cardul de memorie acasă… Știu…

 

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

4 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Stiu… ( tare rau faza asta)

  2. Noroc cu “stiu” ca numai ce ma pregateam sa-ti zic cate ceva de dulce… :)

Adaugă comentariu