Închide

Ce vrei să cauți?

O părere despre The Dark Knight Rises

Ca să te ridici și să renaști din propria-ți cenușă, trebuie să îți iei avânt din cea mai adâncă și întunecată groapă a iadului pământesc. E greu să te reinventezi și să lupți cu un adversar călit de flăcările iadului, dacă nu faci un pelerinaj în locul din care s-a născut acel rău și nu simți gustul țărânei în care este scufundată istoria creării răului în carne și oase.

 

Trebuie să recunosc că frații Nolan, Christopher Nolan (producător, regizor și scenarist) și Jonathan Nolan (scenarist), au reușit ceea ce nimeni n-a reușit până acum, să mă facă să urăsc personajul negativ, Bane.


Asta este o premieră pentru că, chiar dacă sunt un fan declarat Batman, întotdeauna am avut o simpatie pentru adversarii lui: The Penguin, Joker, Ra’s al Ghul, Two-Face, The Riddler etc. Mai toți aveau această pasiune pentru distrugere, răzbunare și distracție, în același timp, cum la majoritatea personajelor negative din alte benzi desenate nu am văzut.

 

Cavalerul Negru: Legenda Renaște/ The Dark Knight Rises este, cel mai probabil, filmul anului 2012. Are încasări în prima săptămână de 161 milioane de dolari, iar cele 155 de mii de voturi de pe iMDb l-au clasat pe locul zece în topul celor mai bune 250 de filme făcute vreodată. Dacă, în mod normal, statisticile pot fi înșelătoare, de data asta vă garantez că toate cifrele lor sunt pe merit.

 

Lupta dintre bine și rău nu a fost niciodată atât de intensă în suișuri și coborâșuri. Lupta dintre rău și bine nu a fost niciodată atât de parșivă și de bine pusă la punct. Iar finalul luptei nu a fost vreodată atât de clar.

 

Fără să vă dau prea multe detalii și să risc a vă influența trăirile pe scaunul cinematografului, închei prin a vă recomada să dați o fugă (cu Batmobilul personal) până la cinema și să vedeți această ultimă “Bat-armă” pusă în teaca trilogiei ce poartă semnătura lui Christopher Nolan.

 

Trailerul de rigoare:

 


 

Mountain Dew are un concurs cu premii destul de tentante pentru fanii Batman: tricouri oficiale Dark Knight Rises, o replică a măștii lui Batman și o excursie VIP la studiourile Warner Bros. din Los Angeles.

 

 

Le mulțumesc celor de la Mountain Dew și GMP PR pentru invitația la avanpremiera Dark Knight Rises.

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

Adaugă comentariu