Închide

Ce vrei să cauți?

My party endurance? Până se închide clubul/fabrica Roman.

Acum două weekenduri am acceptat invitația Desperados de frige câteva beri de pe margine la un concurs de enduro în Brașov (#EnduroWildDirt) și de a face puțin haos la petrecerea ce a urmat după concurs (#PartyEndurance). Locația: o hală a fabricii Roman.

Partea I: Enduro Wild Dirt

Sincer să fiu, eu am mers la Brașov mai mult pentru bere și pentru petrecerea post-Enduro Wild Dirt. Nu sunt în stare să merg decent pe o bicicletă pe un drum de țară, nu mă văd vreodată sărind peste bușteni cu motorul și nici nu pot să apreciez la adevărata valoare acest sport. Adică e fun să stau pe margine cu fratele Cismaru, cu niște beri la îndemână, și să fac caterincă de genul “eu urcam rampa aia cu ochii închiși”, dar cam atât.

enduro wild dirt

Altfel, tot respectul pentru riderii precum Simone Albergoni, un fost campion mondial la enduro în vârstă de 33 de ani, care practică sportul ăsta de la 8 ani și care, atunci când lasă motorul acasă, escaladează munți și practică tot felul de alte sporturi extreme. Omul are o claritate în gândire și o încredere în forțele proprii de m-a luat cu fiori pe șira spinării când îl auzeam povestind despre tot ce face. 

Enduro

Partea a II-a: PETRECEREA

Dacă la partea cu datul extrem pe motor stau mai puțin bine, la partea cu petrecutul până în zori pot să zic că am vreo trei centuri negre, un titlu de campion la juniori și o medalie de onoare primită de la cel mai mare șprițar al țării, domnul președinte.

Screen Shot 2014-11-06 at 12.37.16 PM

Pe scurt: În colțul meu de hală a fost haos. Locația era populată de brașoveni și creaturi cu sânge rece: șopârle, șerpi și, evident, animatoare. Barul avea suficientă bere cât să fie bine. ROA a creat ceva agitație.

roa party endurance

Având în vedere că tot conceptul petrecerii a fost de Party Endurance, m-am conformat și aproape că am închis hala, asta în condițiile în care am plecat acasă cu puțin înaintea barmanilor și bodyguarzilor, după ce am primit mită de la flăcăii de la bar un bax de bere Desperados să plec, ca să poată să strângă taraba și să se ducă la somn.

pary endurance level 9999

Cam atât. Aștept petrecerile următoare, asta dacă o să mă mai lase să intru, având în vedere că am făcut ceva pagubă. Fraților, voi ați zis #PartyEndurance, eu doar am desăvârșit conceptul. Salve!

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. bă, petrecerea a fost acum o săptămână! nici acum nu ai plecat?

  2. #2 Comentariu nou

    @Vali, mai e bereee! Hai încoa’! :))

Adaugă comentariu