Închide

Ce vrei să cauți?

Peluza 2.0 la Gala Autovot 2012

Joia trecută am fost la Gala Autovot 2012, alături de peluza 2.0 formată din Chinezu, Make, Andrei, Panda, Cristi , Papen, Roxana, Alina, Hoinaru și Piticu.

 

Am început în forţă prin acordarea de note, ce l-au avut în vizor pe omul cheie al galei: Mircea Meşter. Dacă unii membri ai distinsului juriu au preferat să dea note de tipul 4.99 (cât e uleiul la Profi)…. eu, un fin fan al emisiunii de divertisment “Dansez pentru tine”, am acordat nota secretă (?).

 

Ne-am revanșat față de Meșter la următoarea fază, când am făcut o coregrafie de zile mari. Ne-am organizat atât de bine încât am scris, cu câte o literă pe cap de blogger, AUTOVOT. :))

 

Dacă vă întrebați ce mașină a câștigat Gala AutoVot 2012, aflați că ea este Ford Focus, exact mașina pe care aș fi pus-o pe locul 2 la mașini accesibile (dar am bifat din greșeală Pegeout 508 :))).

 

Ideea e că mașina pe care am pus-o pe locul 1, Citroenul DS4, și-a luat titlul de Mașina Bloggerilor. Mașină pe care sper să pun mâna cât de curând într-un test drive (se aude, Citroen România?!?).

 

Ce mi-a plăcut foarte mult la gală a fost faptul că reprezentanții importatorilor Ford, Citroen și Volskwagen au o deschidere frumoasă față de online și bloggeri, propunându-ne ca în weekendurile viitoare să venim la ei la reprezentanță și să le testăm mașinile pe durata a trei zile. Așadar, cred că prin luna martie vor urma câteva escapade la munte/ mare/ prin țară la volanul Volskwagenului Beetle, Citroenului DS4 și Fordului Focus.

 


Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

3 comentarii Adaugă comentariu

  1. Deci, a fost misto. :)

Adaugă comentariu