Pentru că simt că au fost suficiente 11 zile de leneveală și de consumat în exces salată de boeuf, sarmale, Netflix și HBO GO, cred că este timpul să revin la treaba aia fină care vă face să mă urmăriți pe interneți.

Am pregătit două acțiuni de manual în perioada care urmează după ce fac public articolul ăsta. Adică una începe chiar azi.

Pe scurt, Clanul Ionescian va pleca în formație completă cu autorulota sa vadă cum este experiența pe timp de iarnă într-o casă pe roți.

Am în plan să campez astă seară într-un colț de rai la vreo 200 de kilometri de București. Momentan am o idee unde ar putea fi, daaaar m-ar ajuta enorm dacă mi-ați lăsa în comentarii câteva locuri care să îndeplinească o mână de cerințe pentru un vlog civilizat:

1. Să fie la maximum 200 de kilometri de București. Ca să apuc să ajung acolo pe lumină, să ridic drona. :))

2. Să am un peisaj muntos cu multă zăpadă. Ceva să-mi rupă contul de Instagram în două la capitolul like-uri.

3. Să pot face un foc micuț în buza autorulotei.

4. Să nu deranjeze pe nimeni generatorul pe care l-am luat cu mine ca să am toate cele pentru laptop și o surpriză pe care o veți vedea în vlogul de azi.

5. Să pot intra cu autorulota fără să rămân de tot acolo până la topirea zăpezii.

Așadar, astea sunt cerințele. Diseară apare vlogul cu prima parte a acțiunii și nebunia pe care am pus-o la cale (Subscribe, alea-alea). Țineți-mi pumnii și aruncați un gând de bine în comentarii, alături de recomandarea respectivă. Xoxo!

P.S. Acțiunea 2 începe marți. Hint: o să fie BLANAO. :))