Cred că pe firava suprafață a Pământului există două tipuri de iubite: cele care se așteaptă la o surpriză ori de câte ori se ivește o situație d-asta de tip Dragobete și cele care îți zic că nu se așteaptă doar ca să îți întindă o capcană.

Ioneasca mea gravitează între cele două tipologii în funcție de poziția pe care o ocupă Mercur în clasamentul campionatului de fotbal interplanetar, adică, dacă este pe unul dintre locurile care duc la retrogradare, sunt șanse mari să mă trezesc cu o capcană de tipul “mie nu-mi plac sărbătorile astea și nu trebuie să îmi faci o surpriză”.

Partea bună în toată ecuația asta matematico-sentimentală este că Ioneasca din dotare este construită dintr-un material d-ăla care reacționează bine în contact cu orice surpriză, indiferent cât de mică este. De la un buchet de flori născute prematur dintr-o fentă a încălzirii globale, la un obiect vestimentar de la care să construiască o ținută de o mie de like-uri pe Instagram.

Așa că sunt liniștit din punctul ăsta de vedere, singura chestie pe care trebuie să o fac este să nu uit. Chestie pe care am făcut-o totuși cu o senilitate grațioasă luna asta pe 14. Am avut noroc că în seara respectivă am fost la teatru cu doi prieteni buni și am încheiat acțiunea la niște coaste corespunzătoare, așa că “am dat-o din copy” și mi-a trecut glonțul pe lângă ureche.

Pe 24 nu mă mai scoate însă nici măcar un cockatail suprem făcut din toate metaforele celebre din corespondența pe care o avea Mihai Eminescu în zilele lui bune cu Veronica Micle. Așa că profit de articolul de față să îmi setez un soi de reminder și să vă invit pe voi, care ne cunoașteți cel mai bine datorită vlogului zilnic, să îmi recomandați câteva idei de surprize. Cea mai tare dintre ele se va materializa pe 24 februarie, când va sta la baza surprizei pe care i-o voi face. :D

Desigur, persoana cu ideea va primi și un premiu extrem de practic și de elegant: praline pentru toate ocaziile speciale din an. Pe bune! Asta pentru că am scris articolul de față la invitația Kandia, care vrea ca în luna februarie să destreseze bărbații cu privire la surprizele pe care trebuie să le scoată din pălărie. Așa că a pus la cale o promoție specială și să îi scape de grija cadoului pe câțiva norocoși.

Toți cei care cumpără praline din gamele  Kandia sau  Primoline cu ambalaj promoțional se pot înscrie pe www.pralinesidiamante.ro sau prin SMS la 1826 și pot câștiga prin tragere la sorți: zilnic o pereche de cercei de aur, săptămânal un lănțisor de aur cu pandativ cu diamante sau MARELE PREMIU, unul dintre cele 3 inele cu diamante. Așadar, îi faci o dată un cadou dulce, iar apoi o mai surprinzi și cu o bijuterie. Dacă nici asta nu e calea spre inima unei femei, atunci chiar nu mai știu ce poate fi.

Și tot Kandia a văzut că îmi place să recompensez indivizii activi din #IONESQUAD, așa că a venit cu ideea asta pe bază de praline pentru toate ocaziile speciale din an. Câștigătorul îl veți afla pe 24 februarie, când veți vedea ce surpriză am ales să îi fac Ioneascăi. :D

Săriți cu ideile ca #săfacemfrumos și încercați-vă norocul în campania Kandia, sunt șanse mari să vă ușurați misiunea pentru 24 februarie. :D

Processed with VSCO with k2 preset