Închide

Ce vrei să cauți?

Am șansa de a deveni primul Voievod al României

Mă așteaptă un weekend greu, dar la finalul căruia pot să mă mai aleg cu un titlu în CV. Bitdefender mă urcă pe cal mâine și mă va pune să descopăr câteva dintre cetățile, castelele medievale, davele dacice și bisericile fortificate din țărișoara asta frumoasă pe teritoriul căreia ne desfășurăm activitatea.

Povestea stă în felul următor. Bitdefender și-a propus să “securizeze” obiectivele istorice din România. Așa că în primă fază va lua un batalion de bloggeri și îl va plimba timp de trei zile prin țară să descopere obiectivele respective. Eu sunt unul dintre ei și mâine dimineață o iau la pas pe “Drumul Cetăților” purtat de Bitdefender pe “firul istoriei”.

drumul-cetatilor

Partea bună e că o să am super-material de vlog. Partea mai puțin bună e că o să îmi solicite maxim procesoarele să editez seara ce filmez pe timp de zi, asta pentru că o să fiu toată ziua pe drumuri, iar noaptea cel mai probabil o să cad lat în pat ca lovit de pumnul lui Muhammad Ali în vremurile lui de glorie.

Oricum, face băiatu’ ce face și tot livrează #UnVlogPeZi. :) Plus că Bitdefender m-a amenințat că mi-a pregătit o surpriză serioasă în cadrul aventurii noastre de weekend.

Ce am nevoie de la voi

Să mă ajutați cu recomandări de cetăți de vizitat și ce pot să filmez mișto pe acolo. Asta pentru că dacă filmez și pozez chestii mișto, o să fiu omenit cu sfintele like-uri. Și dacă o să fiu omenit cu sfintele like-uri mai mult decât vor fi omeniți ceilalți bloggeri, la finalul acțiunii o să primesc titlul de “Primul Voievod al României”.

Cu alte cuvinte, o să pot să mă duc acasă la mama și să-i zic că nu m-a crescut degeaba atâția ani și că până la urmă am făcut ceva cu viața mea. :D

Așadar, stați cu ochii pe mine prin social media. Mai exact aici, aici, aici și, bineînțeles, aici.

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

Adaugă comentariu