Închide

Ce vrei să cauți?

Pruteanu Meme

Mai mult ca sigur, din share în share, a ajuns și la urechile voastre piesa Mă-ta are cratimă, a celor de la Sector 7 + Krem (tipul de la Românii au talent ce avea în dotare rime bune și sacou galben).

 

Cum am zis și ieri pe profilul meu de Facebook, am senzația că odată cu piesa asta s-a născut o mică mișcare “grammar nazi” împotriva celor care înjură, în scris, pe internet folosind o română certată grav cu gramatica.

 

Iar unul dintre simbolurile acestei mișcări ar putea fi chiar posterul alăturat, cu Pruteanu, care este făcut în stilul cunoscutului poster “Army Wants You“.

 

Eu personal îl văd un internet meme de viitor, care va înțepa de la greșelile gramaticale frecvent aruncate în statusurile de Facebook ale populației, până la greșelile gramaticale trântite de politicienii grăbiți în declarații.

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

4 comentarii Adaugă comentariu

  1. Mișcare “grammar nazi” a fost pornită de Creative Monkeyz, care au tot insistat cu ‘PE care’, și care tot corectează formulările greșite din mailurile pe care le primesc. Dar e o foarte bună continuare și dezvoltare a mișcării, piesa băieților. :D

    • #2 Comentariu nou

      Bogdan, mulțumesc pentru info! Nu aveam de unde să știu pentru că nu îi mai urmăresc de mult pe cei de la Creative Monkeyz. :D

  2. Aruncă un ochi peste MiEZ – mai ales partea de recomandări și Q&A. E chiar o sursă genială de informații și inspirație.
    Partea de piramidă din MiEZ e ca și faza cu Robotzii – doar să atragă lumea spre site. :)

Adaugă comentariu