Recunosc, eu și “Românii au talent” nu mai suntem de vreo două-trei sezoane pe aceeași lungime de undă. M-am uitat în treacăt pentru că îmi este cel puțin imposibil să stau vineri seara acasă. De cele mai multe ori, m-am actualizat cu momentele cheie ale edițiilor cu ajutorul clipurilor care îmi săreau pe retină în timp ce scrollam rețelele sociale după clasicele poze cu pisici.

Chiar și așa, din câte am văzut, am reușit să îmi fac o părere pentru care sunt dispus să merg până în pânzele spălate cu noul ACE:

“Românii au talent” este un show în care juriul are de suspect de multe ori niște reacții și replici automatizate cu un script bine pus la punct de o echipă de scenariști. Există și spontaneitate pe ici pe colo, dar înțepăturile alea amuzante și replicile dure care generează în timp real pe Internet statusuri și articole sunt plasate strategic acolo.

Fix asta s-a întâmplat și aseară cu Răduleasca. Nu zic că femeia nu este o mahalagioaică cu flatulații de Hollywood, dar dacă vă uitați cu atenție la clipurile cu prestația ei de aseară, veți observa mâna lubrifiată a producătorului adânc înfiptă în dânsa. Emisiunea are nevoie de un jurat de tipul “bad felixfucker” care să stea cu nasul pe sus și să zică chestii care să fie criticate pe Internet și în fața curților de la sat, iar Mihaela Rădulescu este mănușă de silicon pe rol.

Așadar, nu mă miră că Răduleasca i-a zis unei copile care dansa că este grasă și că nu are ce căuta pe scenă. Nu mă miră că sărută concurenții sau că reușește performanța de a sta cu sânii mai p-afară decât Andra în edițiile precedente. Nu mă miră că este vulgară ca țigăncile care vin în față la Secția 7 să facă scandal că le-a ridicat garda bărbații și copiii. Femeia își pregătește rolul ăsta de câteva luni bune, de când a început să se laude că servește ouă și orgasme la micul dejun.

Singura mea necunoscută în toată ecuația asta este cum rezistă psihic Andi Moisescu în toată tranziția emisiunii de la show la manea.

gif-de-gif

4 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1

  Ma, nu te mai lua de reality-show-ul ce il am săptămânal de la balcon când ma uit la Secția 7. Invidiosul!

 2. #2

  @bogdan, și eu sunt mare fan, monșer! Nu aș îndrăzni să mă iau de el. :))

 3. #3

  O fi Moisescu vreun intelectual fin, ă?

 4. #4

  Dar cum rezista Moisescu acasa cu Olivia, aia e intrebarea.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.