Închide

Ce vrei să cauți?

Recenzie film: Singur acasă 2

Cum nu e pupat de moaște fără îmbrânceli, așa nu este Crăciun la ProTV fără seria “Singur acasă”, iar partea cea mai haioasă este că filmele respective încă țin oamenii la televizor, făcând audiențe de toată frumusețea.

.

Apropo, trebuie să recunosc că până și eu m-am uitat aseară la Singur Acasă 2. Asta pentru că la ora 1 noaptea, când Pro-ul a dat filmul în re(re)luare, nu aveam la ce altceva să mă uit pe toată plaja pachetului tv pe care îl am.

.

Cred că a fost a zecea oară când am văzut filmul cu pricina, dar am râs la toate fazele atent plasate în film ca să râdă tot privitorul, de parcă tocmai ce îl vedeam în avanpremieră.

.

Înțeleg perfect, fraților, de ce filmul ăsta vechi de 20 de ani va fi la modă și peste încă 100. Îți dă căldura aia a Crăciunului prin faptul că vezi un copchil mic și blond care face tot felul de boacăne printr-un New York de poveste, aflat în Ajunul Crăciunului, plin de beculețe și brazi atât de frumos împodobiți de parcă Fuego a fost Project Manager pe tot platoul de filmare.

.

Totuși, cel mai mare merit îl au accidentele personajelor negative. Nu e nimic mai haios pe lumea asta decât să vezi niște “bad guys” care își iau cărămizi în cap, dau cu curul de pământ ori de câte ori se întâlnesc cu pete de ulei, margele, biluțe, se electrocutează, le ia capul foc etc. – etc.

.

În caz că nu ați văzut (voit sau nevoit) cele două filme Singur acasă (cele cu Macaulay Culkin, Joe Pesci și Daniel Stern), așa cum nici eu nu am văzut Harry Potter, vă recomand să faceți rost de ele și să le vedeți. Sau să așteptați până la anu’, când le va difuza, din nou, ProTV-ul. :)

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

Adaugă comentariu