Închide

Ce vrei să cauți?

O reclamă care mi-a schimbat comportamentul. Tu ai pățit asta?

Faza asta este cu siguranță în top 5 ciudățenii pe care le am în dotare. Restul topului sper să nu îl aflați niciodată. :))

La finala Super Bowl-ului din 2016 am văzut o reclamă care mă bântuie de fiecare dată când pun mâna pe robinetul chiuvetei din baie. Jur, am un reflex pavlovian când văd că începe să curgă apa în chiuveta din baie, pur și simplu începe să îmi ruleze în cap reclama de mai jos și acționez în consecință: nu las apa să curgă aproape deloc fără ca eu să interacționez cu ea.

Partea amuzantă e că am uitat complet ce brand era în spatele reclamei, azi mi l-am reamintit când am căutat reclama, dar mesajul a avut grijă să prindă rădăcini și să mă facă, zic eu, un om mai bun.

Găsiți mai jos reclama și, după ce o consumați și o lăsați să vi se înrădăcineze în creier, scrieți-mi în comentarii dacă aveți și voi o reclamă d-asta care v-a schimbat comportamentul sau poate chiar viața. :)

Abonează-te la vlogul meu aici. Rămâi conectat cu ce mai scriu: Dă-mi un Like aici!

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

5 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  Intreb din pura necunoastere si curiozitate: care este scopul economiei de apa cand ma spal pe dinti?

 2. #2 Comentariu nou

  Eu aici nu inteleg cum ajuta faptul ca eu inchid robinetul. Inteleg ca e bine sa fim moderati, sa nu irosim mancare (care nici aia nu ajunge la cei ce au nevoie), dar cu ce ajuta faptul ca eu inchid robinetul cand ma spal pe dinti? Izvorul din munte continua sa curga, bazinul de captare o sa dea peste el si apa tot va curge, doar ca nu la mine in chiuveta, ci pe langa conducta. Poate ca sunt locuri in lume in care apa e scoasa cu pompele din panza freatica, dar la noi, cu sau fara interventia noastra, apa aia tot in mare ajunge.

  • Peste tot apa este scoasă cu pompa, din pânza freatică, dac vorbim de apa din rețeaua publică. Inclusiv apa de izvor pe care noi o numim apă minerală.

 3. #4 Comentariu nou

  Dar reclama induce ideea ca apa este finita ca si trasee parcurse, ce trece prin chiuveta dispare pur si simplu si nu mai revine in circuitul natural, eu cred ca au cam gresit.
  Apa este deversata si revine in natura, pana sa ajunga la robinet este colectata din diverse locatii, tratata si revine in instalatia sanitara.

 4. #5 Comentariu nou

  “Reclamele” ce-mi raman in minte si-mi influenteaza viata in bine sunt pe un post tv Mariciu.yt sau ceva de genul asta, nu retin..

Adaugă comentariu